autor:

amyana09

» » Dulciuri diverse

Japoneza

Autor: amyana09 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amyana09 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
blat- 210g unt, 210 g zahar, 2 linguri cacao, 100g faina, 2 galbenusuri si 5 albuse batute spuma, un praf de copt, 100 g nuca, o lingura de apa, glazura- 3 galbenusuri frecate spuma cu 100 g zahar, - ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pentru blat:

Se freaca untul cu zaharul(spuma) se adauga o lingura de apa, galbenusuri, cacao, faina, praf de copt,nuca. Se pune in tava unsa cu ulei/unt si se coace pana este aproape gata.

Glazura:

Se freaca galbenusurile cu zaharul si se pun peste blatul aproape gata. Se baga la cuptor pana se intareste glazura. Se rade ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Japoneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg si se impart in 4 castroane. Supa se

1 vot    1 comentariu
25 min
Supe de legume
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5

9 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • blat- 210g unt
  • 210 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100g faina
  • 2 galbenusuri si 5 albuse batute spuma
  • un praf de copt
  • 100 g nuca
  • o lingura de apa
  • glazura- 3 galbenusuri frecate spuma cu 100 g zahar
  • - ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca chinezeasca