autor:

amyana09

» » Dulciuri diverse

Japoneza

Autor: amyana09 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amyana09 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
blat- 210g unt, 210 g zahar, 2 linguri cacao, 100g faina, 2 galbenusuri si 5 albuse batute spuma, un praf de copt, 100 g nuca, o lingura de apa, glazura- 3 galbenusuri frecate spuma cu 100 g zahar, - ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pentru blat:

Se freaca untul cu zaharul(spuma) se adauga o lingura de apa, galbenusuri, cacao, faina, praf de copt,nuca. Se pune in tava unsa cu ulei/unt si se coace pana este aproape gata.

Glazura:

Se freaca galbenusurile cu zaharul si se pun peste blatul aproape gata. Se baga la cuptor pana se intareste glazura. Se rade ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Japoneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5

9 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de creveti si taietei cu susan si usturoi (mancare japoneza)

Salata de creveti si taietei cu susan si usturoi (mancare japoneza)

Se fierb pastele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj.In ultimele 2 minute de fiert de

11 voturi    7 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • blat- 210g unt
  • 210 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100g faina
  • 2 galbenusuri si 5 albuse batute spuma
  • un praf de copt
  • 100 g nuca
  • o lingura de apa
  • glazura- 3 galbenusuri frecate spuma cu 100 g zahar
  • - ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Cozonac glazurat