autor:

amyana09

» » Dulciuri diverse

Japoneza

Autor: amyana09 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amyana09 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
blat- 210g unt, 210 g zahar, 2 linguri cacao, 100g faina, 2 galbenusuri si 5 albuse batute spuma, un praf de copt, 100 g nuca, o lingura de apa, glazura- 3 galbenusuri frecate spuma cu 100 g zahar, - ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pentru blat:

Se freaca untul cu zaharul(spuma) se adauga o lingura de apa, galbenusuri, cacao, faina, praf de copt,nuca. Se pune in tava unsa cu ulei/unt si se coace pana este aproape gata.

Glazura:

Se freaca galbenusurile cu zaharul si se pun peste blatul aproape gata. Se baga la cuptor pana se intareste glazura. Se rade ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Japoneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salata de creveti si taietei cu susan si usturoi (mancare japoneza)

Salata de creveti si taietei cu susan si usturoi (mancare japoneza)

Se fierb pastele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj.In ultimele 2 minute de fiert de

11 voturi    7 comentarii
25 min
Paste si pizza
Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg si se impart in 4 castroane. Supa se

2 voturi    1 comentariu
25 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • blat- 210g unt
  • 210 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100g faina
  • 2 galbenusuri si 5 albuse batute spuma
  • un praf de copt
  • 100 g nuca
  • o lingura de apa
  • glazura- 3 galbenusuri frecate spuma cu 100 g zahar
  • - ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Cozonacii bunicii