autor:

CHEF DAN

» » Mancaruri cu carne

Jeg de ficatei cu ciuperci

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
Ficatei de pasare 600 gr ,, ciuperci 500 gr,, ceapa verde 2 legaturi,, 1 capatana de usturoi,, piper boabe,, mustar 75 de gr,, ulei 150 ml,, sare ,, supa de pasare 200 ml,, marar 2 legaturi.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Dam o geana prin bucatarie si alegem un tuci mai pantecos si mai aratos de felul lui ,il clatim si il punem pe foc.
Venim cu uleiul pe care il lasam sa se incinga .
Luan ceapa ,o curatam si o taiem la 1 cm ,curatam si cateii de usturoi,ii facem feliute .
Ciupercile sa fie tinere si mici s-au daca este cazul le taiem in sferturi.
Calim cam la 7 minute ciupercile si verdeata.
Adaugam ficateii si ii patrundem bine dupa care venim cu supa de pasare si lasam pe foc sa scada.
Legam sosul cu mustar,sare si piper la aprecierea noastra,luam de pe foc si punem mararul
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeg de ficatei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata

Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata

Se spala pieptul de pui, se sterge si se fac cam 5-6 bucati cat palma (mie mi-au iesit 7 ca le-am

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Nu are un aspect iesit din comun dar depaseste orice comentariu prin gustul si rafinamentul de care se face vinovata. Am venit alaturi cu o maliguta facuta cu malai macinat la moara de apa in care am arumcat un bot de unt de casa si ceva branzeturi de prin ciubara. Am luat si oleaca de trascau inainte ,am ostenit la asa ospat,si nu-mi ramane decat sa dau peste cap bardaca de vin ce o mai am in fata.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ficatei de pasare 600 gr ,
  • ciuperci 500 gr,
  • ceapa verde 2 legaturi,
  • 1 capatana de usturoi,
  • piper boabe,
  • mustar 75 de gr,
  • ulei 150 ml,
  • sare ,
  • supa de pasare 200 ml,
  • marar 2 legaturi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura mocaneasca