autor:

CHEF DAN

» » Mancaruri cu carne

Jeg de ficatei cu ciuperci

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
Ficatei de pasare 600 gr ,, ciuperci 500 gr,, ceapa verde 2 legaturi,, 1 capatana de usturoi,, piper boabe,, mustar 75 de gr,, ulei 150 ml,, sare ,, supa de pasare 200 ml,, marar 2 legaturi.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Dam o geana prin bucatarie si alegem un tuci mai pantecos si mai aratos de felul lui ,il clatim si il punem pe foc.
Venim cu uleiul pe care il lasam sa se incinga .
Luan ceapa ,o curatam si o taiem la 1 cm ,curatam si cateii de usturoi,ii facem feliute .
Ciupercile sa fie tinere si mici s-au daca este cazul le taiem in sferturi.
Calim cam la 7 minute ciupercile si verdeata.
Adaugam ficateii si ii patrundem bine dupa care venim cu supa de pasare si lasam pe foc sa scada.
Legam sosul cu mustar,sare si piper la aprecierea noastra,luam de pe foc si punem mararul
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeg de ficatei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare cu castraveti acri

Mancare cu castraveti acri

Intr-o cratita se pun doua- trei linguri de ulei, se adauga carnea taiata bucati, se caleste putin,

21 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu jambon afumat

Sarmale cu jambon afumat

Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata.

12 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Nu are un aspect iesit din comun dar depaseste orice comentariu prin gustul si rafinamentul de care se face vinovata. Am venit alaturi cu o maliguta facuta cu malai macinat la moara de apa in care am arumcat un bot de unt de casa si ceva branzeturi de prin ciubara. Am luat si oleaca de trascau inainte ,am ostenit la asa ospat,si nu-mi ramane decat sa dau peste cap bardaca de vin ce o mai am in fata.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ficatei de pasare 600 gr ,
  • ciuperci 500 gr,
  • ceapa verde 2 legaturi,
  • 1 capatana de usturoi,
  • piper boabe,
  • mustar 75 de gr,
  • ulei 150 ml,
  • sare ,
  • supa de pasare 200 ml,
  • marar 2 legaturi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ananas si ciuperci