autor:

CHEF DAN

» » Mancaruri cu carne

Jeg de ficatei cu ciuperci

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
Ficatei de pasare 600 gr ,, ciuperci 500 gr,, ceapa verde 2 legaturi,, 1 capatana de usturoi,, piper boabe,, mustar 75 de gr,, ulei 150 ml,, sare ,, supa de pasare 200 ml,, marar 2 legaturi.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Dam o geana prin bucatarie si alegem un tuci mai pantecos si mai aratos de felul lui ,il clatim si il punem pe foc.
Venim cu uleiul pe care il lasam sa se incinga .
Luan ceapa ,o curatam si o taiem la 1 cm ,curatam si cateii de usturoi,ii facem feliute .
Ciupercile sa fie tinere si mici s-au daca este cazul le taiem in sferturi.
Calim cam la 7 minute ciupercile si verdeata.
Adaugam ficateii si ii patrundem bine dupa care venim cu supa de pasare si lasam pe foc sa scada.
Legam sosul cu mustar,sare si piper la aprecierea noastra,luam de pe foc si punem mararul
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeg de ficatei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Nu are un aspect iesit din comun dar depaseste orice comentariu prin gustul si rafinamentul de care se face vinovata. Am venit alaturi cu o maliguta facuta cu malai macinat la moara de apa in care am arumcat un bot de unt de casa si ceva branzeturi de prin ciubara. Am luat si oleaca de trascau inainte ,am ostenit la asa ospat,si nu-mi ramane decat sa dau peste cap bardaca de vin ce o mai am in fata.

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ficatei de pasare 600 gr ,
  • ciuperci 500 gr,
  • ceapa verde 2 legaturi,
  • 1 capatana de usturoi,
  • piper boabe,
  • mustar 75 de gr,
  • ulei 150 ml,
  • sare ,
  • supa de pasare 200 ml,
  • marar 2 legaturi.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU OREZ