autor:

CHEF DAN

» » Mancaruri cu carne

Jeg de ficatei cu ciuperci

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
Ficatei de pasare 600 gr ,, ciuperci 500 gr,, ceapa verde 2 legaturi,, 1 capatana de usturoi,, piper boabe,, mustar 75 de gr,, ulei 150 ml,, sare ,, supa de pasare 200 ml,, marar 2 legaturi.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Dam o geana prin bucatarie si alegem un tuci mai pantecos si mai aratos de felul lui ,il clatim si il punem pe foc.
Venim cu uleiul pe care il lasam sa se incinga .
Luan ceapa ,o curatam si o taiem la 1 cm ,curatam si cateii de usturoi,ii facem feliute .
Ciupercile sa fie tinere si mici s-au daca este cazul le taiem in sferturi.
Calim cam la 7 minute ciupercile si verdeata.
Adaugam ficateii si ii patrundem bine dupa care venim cu supa de pasare si lasam pe foc sa scada.
Legam sosul cu mustar,sare si piper la aprecierea noastra,luam de pe foc si punem mararul
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeg de ficatei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu carne de porc si conopida

Orez cu carne de porc si conopida

Carnea se taie cuburi,se pune in ulei de masline la prajit pentru 2-3 minute dupa care se pune apa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    Nu are un aspect iesit din comun dar depaseste orice comentariu prin gustul si rafinamentul de care se face vinovata. Am venit alaturi cu o maliguta facuta cu malai macinat la moara de apa in care am arumcat un bot de unt de casa si ceva branzeturi de prin ciubara. Am luat si oleaca de trascau inainte ,am ostenit la asa ospat,si nu-mi ramane decat sa dau peste cap bardaca de vin ce o mai am in fata.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ficatei de pasare 600 gr ,
  • ciuperci 500 gr,
  • ceapa verde 2 legaturi,
  • 1 capatana de usturoi,
  • piper boabe,
  • mustar 75 de gr,
  • ulei 150 ml,
  • sare ,
  • supa de pasare 200 ml,
  • marar 2 legaturi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Fudulii de curcan la tigaie