Ouale se separa. Galbenusurile se bat cu zahar pudra, se adauga sucul si coaja de limette. Se inmoaie gelatina. Se dizolva si se inglobeaza in fir subtire in compozitie. Cand se intareste, se adauga albusurile batute si apoi frisca batuta. Se da crema la frigider. Se taie marunt 1/2 din cantitatea de capsuni. Se aseaza intr-un castron, se presara zahar, apoi suc de capsuni si se pun la foc. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se strecoara si se da din nou in fiert. Se dizolva amidonul in putina apa rece si se adauga la piureul de capsuni. Se da in cateva clocote pana ce compozitia devine clara. Se pun capsunile intregi si se mai da in fiert. Apoi se repartizeaza in 4 pahare de desert si se lasa la frigider. Se scot cu lingura portii din crema de limette si se aseaza pe jeleu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii