Capsunile se zdrobesc si se adauga 250 ml apa;se fierb 5 minute si se strecoara,pasand.Se amesteca sucul cu suc de lamaie si se asaza intr-o cratita.Se pune gelfixul amestecat cu 4 linguri de zahar;se fierbe la foc iute.Cand clocoteste,se ia vasul de pe foc si se adauga si restul de zahar.Se pune iar la fiert,adaugand piper verde si se mai fierbe un minut,amestecand continuu.Se ia de pe foc, si se toarna jeleul in borcane inchise ermetic.Se lasa sa stea borcanele 5 minute pe capac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii