autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Jeleu cu piper verde(8 borcane de 450 ml)

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
2 kg capsuni,sucul de la 2 lamai,1,7 kg zahar,2 plicuri gelfix,2 linguri piper verde de la borcan

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Capsunile se zdrobesc si se adauga 250 ml apa;se fierb 5 minute si se strecoara,pasand.Se amesteca sucul cu suc de lamaie si se asaza intr-o cratita.Se pune gelfixul amestecat cu 4 linguri de zahar;se fierbe la foc iute.Cand clocoteste,se ia vasul de pe foc si se adauga si restul de zahar.Se pune iar la fiert,adaugand piper verde si se mai fierbe un minut,amestecand continuu.Se ia de pe foc, si se toarna jeleul in borcane inchise ermetic.Se lasa sa stea borcanele 5 minute pe capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu cu piper verde(8 borcane de 450 ml)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Iutata

Iutata

Ardeii ii spalam bine. Le scoatem cotorul, (dar nu ii taiem pe jumatate, ci ii lasam intregi,doar

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de trandafiri

Dulceata de trandafiri

In primul rind, e bine sa stiti ce fel de trandafiri trebuie sa alegeti. Ca regula generala, cei

72 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Eu folosesc acest jeleu la friptura de porc de exemplu,ca un sos ,si e f. apetisanta !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    O reteta indrazneata, interesanta, felicitari zana b!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Ce pot sa-ti spun cely,e ca poti sa incerci.Mie imi place.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Foarte interesant.Cred ca e un gust aparte

    • Laura Teodora

      Laura Teodora (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Ua, ce interesant. Nu am mai auzit de jeleu de fructe cu piper.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Spune-mi te rog, ce rol are piperul verde? Care este gustul final ca nu-mi pot imagina!?!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 kg capsuni,sucul de la 2 lamai,1,7 kg zahar,2 plicuri gelfix,2 linguri piper verde de la borcan

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Eu folosesc acest jeleu la friptura de porc de exemplu,ca un sos ,si e f. apetisanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi