Capsunile se zdrobesc si se adauga 250 ml apa;se fierb 5 minute si se strecoara,pasand.Se amesteca sucul cu suc de lamaie si se asaza intr-o cratita.Se pune gelfixul amestecat cu 4 linguri de zahar;se fierbe la foc iute.Cand clocoteste,se ia vasul de pe foc si se adauga si restul de zahar.Se pune iar la fiert,adaugand piper verde si se mai fierbe un minut,amestecand continuu.Se ia de pe foc, si se toarna jeleul in borcane inchise ermetic.Se lasa sa stea borcanele 5 minute pe capac.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii