autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Jeleu cu piper verde(8 borcane de 450 ml)

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
2 kg capsuni,sucul de la 2 lamai,1,7 kg zahar,2 plicuri gelfix,2 linguri piper verde de la borcan

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Capsunile se zdrobesc si se adauga 250 ml apa;se fierb 5 minute si se strecoara,pasand.Se amesteca sucul cu suc de lamaie si se asaza intr-o cratita.Se pune gelfixul amestecat cu 4 linguri de zahar;se fierbe la foc iute.Cand clocoteste,se ia vasul de pe foc si se adauga si restul de zahar.Se pune iar la fiert,adaugand piper verde si se mai fierbe un minut,amestecand continuu.Se ia de pe foc, si se toarna jeleul in borcane inchise ermetic.Se lasa sa stea borcanele 5 minute pe capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu cu piper verde(8 borcane de 450 ml)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Suc de rosii pentru iarna

Suc de rosii pentru iarna

Este greu de aproximat cantitatea de rosii, pentru ca aceasta difera de tipul de rosii pe care-l

113 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai repede si avem tot timpul anului legume

18 voturi    12 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Eu folosesc acest jeleu la friptura de porc de exemplu,ca un sos ,si e f. apetisanta !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    O reteta indrazneata, interesanta, felicitari zana b!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Ce pot sa-ti spun cely,e ca poti sa incerci.Mie imi place.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Foarte interesant.Cred ca e un gust aparte

    • Laura Teodora

      Laura Teodora (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Ua, ce interesant. Nu am mai auzit de jeleu de fructe cu piper.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Spune-mi te rog, ce rol are piperul verde? Care este gustul final ca nu-mi pot imagina!?!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 kg capsuni,sucul de la 2 lamai,1,7 kg zahar,2 plicuri gelfix,2 linguri piper verde de la borcan

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Eu folosesc acest jeleu la friptura de porc de exemplu,ca un sos ,si e f. apetisanta !

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

0 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Dulceata de capsuni (cu gel fix 3x1)