autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Jeleu de cafea

    Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Ingrediente
2 cani cafea, 1 lingura gelatina, 2 linguri zahar (sau dupa gust), frisca pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

2 voturi

Mod de preparare

Azi vin cu un desert racoritor din tara soarelui rasare, special pentru adulti.



Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.

Adauga intr-o oala cafeaua, zaharul si gelatina.

Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.

Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.

Se serveste cu sau fara frisca.



Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Mitinita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu banane

Chec cu banane

Freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei cu zaharul. Incorporeaza galbenusurile pe

0 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Bulgarasi de biscuiti

Bulgarasi de biscuiti

Untul moale (de la temperatura camerei) se freaca cu cele 3 lingurite de cacao. Biscuitii se maruntesc

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Kateřina Boudova , 06 februarie 2014

    ce fel de cani?

  • Fara foto

    Gina Georgiana , 06 februarie 2014

    ce fel de cafea se foloseste?:(

  • Fara foto

    Diana Luca , 05 februarie 2014

    yammy,gustos si aromat

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cani cafea
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri zahar (sau dupa gust)
  • frisca pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Piersicute