autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Jeleu de capsuni cu miere

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
350 gr. miere, ½ kg. capsuni, 0,400 l apa, gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se trec capsunile printr-o sita deasa. Se adauga apa si mierea si se pune la foc, lasind sa dea un clocot, doua. Se masoara cu ceasca si se pune gelatina; la fiecare ceasca, 3 foi de gelatina inmuiata in apa rece. Se amesteca pina se dizolva gelatina, apoi se strecoara printr-o sita deasa, se toarna in forma de jeleu sau in cupe si se lasa la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de capsuni cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
prajitura cu mere,crema si frisca

prajitura cu mere,crema si frisca

blat:Galbenusurile si zaharul se bat cu mixerul pana se albesc.se adauga faina amestecata cu praful

23 voturi    10 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Placinta cu branza dulce si stafide

Placinta cu branza dulce si stafide

Se bat spuma ouale cu zaharul.Se adauga esenta si coaja de portocala,urmate de branza pisata si iaurt.Se

12 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Foarte fin.

  • Maria

    Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Super misto! Se pot folosi si alte fructe (ca piersicile sau altele mai moi...)??

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Trebuie sa fie tare bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 350 gr. miere
  • ½ kg. capsuni
  • 0,400 l apa
  • gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cozonac cu nuca si cacao