1. Se clatesc fructele si se desprind bobitele cu furculita de pe ciorchine. Se pun intr-o cratita si, impreuna cu 2/3 din cantitatea de apa, se fierb la foc mic pana se inmoaie. Se strecoara printr-o panza.
2. Pireul de fructe obtinut se mai da o data in fiert cu restul de apa. Din nou se strecoara prin panza; de data aceasta se lasa 3 ore.
2. Cele 2 sucuri se toarna impreuna, se masoara cantitatea si se fierb, adaugand la fiecare 1 l. de suc cate 1 kg. zahar. Se lasa sa fiarba pana a atins punctul de gelifiere. Se face proba; daca nu a fiert suficient, se mai lasa putin.
3. Cand compozitia este gelifiata, se toarna fierbinte in borcane si se inchid borcanele.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii