autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Jeleu de gutui

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
1 l suc de gutui, 1 kg zahar pentru jeleu, 1 baton de vanilie sau scortisoara

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toarana sucul intr-o cratita , se aduga zaharul amestecind, apoi condimentul. Se da in fiert si se lasa sa clocoteasca circa 2 min. Se scoate condimentul, se toarana jeleul in borcane si se inchid borcanele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de gutui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de caise

Dulceata de caise

Se oparesc caisele si li se indeparteaza pielita. Se scot simburii si se taie caisele in bucati

9 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Zacuscă dietetică

Zacuscă dietetică

Se coc vinetele, gogoşarii, ardeii, cepele(în coajă) în cuptor. Morcovii se dau prin maşina

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 l suc de gutui
  • 1 kg zahar pentru jeleu
  • 1 baton de vanilie sau scortisoara

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Compot de visine