Jeleu de pere cu vanilie

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie
Jeleu de pere cu vanilie

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 2 pere
  • o lingura de suc lamaie
  • o lingura zahar cu pectina
  • un baton de vanilie
  • 2 bucati de coaja de portocale

Mod de preparare

Decojeste perele si taie-le in sase. Pune intr-o tigaie bucatile de para, adauga sucul de lamaie, zaharul, batonul de vanilie si coaja de portocala. Aduaga 1- cl de apa si lasa pe foc pina cind da in clocot. Lasa sa fiarba circa 20 min , pina cind perele devin foarte moi si translucide. Scoate fructele, scurgele si aseaza-le in 2 boluri. Scoate siropul de pere pina prinde consistenta si toarna-l peste fructele din bol. Se refrigereaza timp de o ora inaite de a fi servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise