autor:

Fara foto

» » , Conserve si muraturi, Dulciuri diverse

Jeleu de piersici uscate

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
o cana de zahar, 250g de piersici uscate, 0,070 amidon din cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala piersicile cu apa fiarta si se pune la fiert circa 10-15 min, in apa clocotita. Apoi se scurg si se stoarce pulpa de fructe cu ajutorul unui tifon. Se da zeama in care a fiert fructele in clocot, se aduga zaharul si amidonul dizolvat in putina apa rece. Se toarna compozitia fierbinte in pahare si se presara deasupra zahar pudra, pentru a nu se forma o crusta. Se dau la rece inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de piersici uscate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Se curata dovleacul de coaja si de seminte dupa care se da pe razatoarea mare. Gutuile se curata

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se amesteca faina, sarea si zaharul cu mixerul. Apoi se adauga untul cubulete. Se mixeaza pana arata

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • o cana de zahar
  • 250g de piersici uscate
  • 0,070 amidon din cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Turta dulce