autor:

Fara foto

» » , Conserve si muraturi, Dulciuri diverse

Jeleu de piersici uscate

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
o cana de zahar, 250g de piersici uscate, 0,070 amidon din cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala piersicile cu apa fiarta si se pune la fiert circa 10-15 min, in apa clocotita. Apoi se scurg si se stoarce pulpa de fructe cu ajutorul unui tifon. Se da zeama in care a fiert fructele in clocot, se aduga zaharul si amidonul dizolvat in putina apa rece. Se toarna compozitia fierbinte in pahare si se presara deasupra zahar pudra, pentru a nu se forma o crusta. Se dau la rece inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de piersici uscate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu prune si nuca

Tarta cu prune si nuca

Mai intai punem prunele la decongelat intr-o sita. Aluatul: Intr-un bol punem untul, nuca macinata,

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Bezele colorate

Bezele colorate

Incigem cuptorul la temperatura mica spre medie. Pregatim un vas adanc din sticla sau metal, nu

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • o cana de zahar
  • 250g de piersici uscate
  • 0,070 amidon din cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chec pufos