autor:

Fara foto

» » , Conserve si muraturi, Dulciuri diverse

Jeleu de piersici uscate

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
o cana de zahar, 250g de piersici uscate, 0,070 amidon din cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala piersicile cu apa fiarta si se pune la fiert circa 10-15 min, in apa clocotita. Apoi se scurg si se stoarce pulpa de fructe cu ajutorul unui tifon. Se da zeama in care a fiert fructele in clocot, se aduga zaharul si amidonul dizolvat in putina apa rece. Se toarna compozitia fierbinte in pahare si se presara deasupra zahar pudra, pentru a nu se forma o crusta. Se dau la rece inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de piersici uscate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite... a la Ramona

Clatite... a la Ramona

Se amesteca toate ingedientele intr-un bol, cu ajutorul telului pentru mamaliga. Compozitia trebuie

0 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • o cana de zahar
  • 250g de piersici uscate
  • 0,070 amidon din cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Rulouri cu gem/dulceata