Se spala piersicile cu apa fiarta si se pune la fiert circa 10-15 min, in apa clocotita. Apoi se scurg si se stoarce pulpa de fructe cu ajutorul unui tifon. Se da zeama in care a fiert fructele in clocot, se aduga zaharul si amidonul dizolvat in putina apa rece. Se toarna compozitia fierbinte in pahare si se presara deasupra zahar pudra, pentru a nu se forma o crusta. Se dau la rece inainte de servire.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii