Se storc bine portocalele mari. Se fierbe un sirop din zahar si 200 ml apa pana se topeste bine zaharul dupa care se adauga gelatina preparata conform instructiunilor, se adauga sucul de la lamaie si de la potocale, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se toarna in forme in care se adauga si feliile de la portocala cea mica si se da la frigider pentru minim 2 ore .
Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii