autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Jeleu de sampanie

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
2 foi de geletina, 500 ml samapanie rose, o lingura de zahar pudra, optional, se poate decora cu sclipici comestibil

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Tine gelatina in apa timp de 5 min, pina se inmoaie, apoi stoarce excesul de apa. Incalzeste 2 linguri de samapnie impreuna cu zaharul, apoi toarna continutul peste gelatina si agita pina se dizolva. Adauga compozitia obtinuta peste restul de sampanie si agita din nou. Varsa continutul intr-un bol si lasa-l sa se raceasca. Pune jeleul in pahare si orneaza-l dupa plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de sampanie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri Tablă de Șah

Fursecuri Tablă de Șah

Se amestecă bine untul cu zahărul pudră. Se adaugă sarea și esența de vanilie și se amestecă

2 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Jeleu de portocale

Jeleu de portocale

Se storc bine portocalele mari. Se fierbe un sirop din zahar si 200 ml apa pana se topeste bine zaharul

2 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 foi de geletina
  • 500 ml samapanie rose
  • o lingura de zahar pudra
  • optional
  • se poate decora cu sclipici comestibil

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
TORTULETE(f.bune)