autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Jeleu de sampanie

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
2 foi de geletina, 500 ml samapanie rose, o lingura de zahar pudra, optional, se poate decora cu sclipici comestibil

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Tine gelatina in apa timp de 5 min, pina se inmoaie, apoi stoarce excesul de apa. Incalzeste 2 linguri de samapnie impreuna cu zaharul, apoi toarna continutul peste gelatina si agita pina se dizolva. Adauga compozitia obtinuta peste restul de sampanie si agita din nou. Varsa continutul intr-un bol si lasa-l sa se raceasca. Pune jeleul in pahare si orneaza-l dupa plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de sampanie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini croissante cu ciocolata

Mini croissante cu ciocolata

Mai intai scoatem aluatul din congelator si-l lasam la dezghetat la temperatura camerei. Ciocolata

2 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti

Biscuiti "Petit Beurre"

Amesteci faina, praful de copt, zaharul vanilat si zaharul. Adaugi untul rece si faramitezi rapid

4 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 foi de geletina
  • 500 ml samapanie rose
  • o lingura de zahar pudra
  • optional
  • se poate decora cu sclipici comestibil

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de lapte cu migdale