autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Jeleu de soc(4 borcane de 250g)

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
1l suc de mere,25 buchetele flori de soc,1 kg zahar,1 plic gelfix,100ml suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun florile de soc,iar sucul de mere se toarna peste ele.Se acopera vasul si se da la rece 24 ore.
Se strecoara si se da in fiert cu zaharul,sucul de lamaie si plicul de gelfix.Se ia spuma.Se pune fierbinte in borcane bine capsate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de soc(4 borcane de 250g)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de mure

Dulceata de mure

Murele se spala, se scurg si se pun intr-o oala cu zaharul pana ce acesta se topeste. Zaharul se

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Conserve si muraturi
visine ptr.iarna

visine ptr.iarna

Se aleg visine bine coapte, carora li se scot samburii. Se adauga zaharul si aspirinele si se lasa

8 voturi    5 comentarii
10h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1l suc de mere,25 buchetele flori de soc,1 kg zahar,1 plic gelfix,100ml suc de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Castraveti bulgaresti