autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Jeleu de soc(4 borcane de 250g)

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
1l suc de mere,25 buchetele flori de soc,1 kg zahar,1 plic gelfix,100ml suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun florile de soc,iar sucul de mere se toarna peste ele.Se acopera vasul si se da la rece 24 ore.
Se strecoara si se da in fiert cu zaharul,sucul de lamaie si plicul de gelfix.Se ia spuma.Se pune fierbinte in borcane bine capsate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de soc(4 borcane de 250g)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
peste sarat (ansoa)

peste sarat (ansoa)

Preparare: Eliminam capul pestelui si il spalam in apa sarata. Luam o cutie cu capac si asezam pestele,

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Micul dejun arab-6.

Micul dejun arab-6."Maqdus": vinete umplute in ulei de masline

Vinetele se spala si le se taie codita. Intr-o cratita mare se pune apa la fiert si cand aceasta

15 voturi    9 comentarii
96h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1l suc de mere,25 buchetele flori de soc,1 kg zahar,1 plic gelfix,100ml suc de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

73 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati