autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Jeleu de soc(4 borcane de 250g)

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
1l suc de mere,25 buchetele flori de soc,1 kg zahar,1 plic gelfix,100ml suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun florile de soc,iar sucul de mere se toarna peste ele.Se acopera vasul si se da la rece 24 ore.
Se strecoara si se da in fiert cu zaharul,sucul de lamaie si plicul de gelfix.Se ia spuma.Se pune fierbinte in borcane bine capsate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de soc(4 borcane de 250g)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Muraturi asortate pt iarna

Muraturi asortate pt iarna

Saramura: la 1 litru apa se pune 1 lingura plina cu sare grunjoasa (fara iod) se fierbe, fierbinte

32 voturi    4 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Fructele trebuie sa fie culese atunci cand sunt foarte bine coapte, au culoarea neagra si sunt moi.

6 voturi    7 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1l suc de mere,25 buchetele flori de soc,1 kg zahar,1 plic gelfix,100ml suc de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
dulceata de capsuni