autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Jeleu de struguri cu crema de mere

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
10 g gelatina,400 ml suc de struguri negri sau 200 ml suc de struguri+200 ml sampanie,250g struguri albi,150 g frisca, lingurite zahar,1 mar mare,alune pisate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece,apoi se dizolva in in putin suc de struguri caldut;se inglobeaza mai apoi in restul de suc de struguri.
Se clateste cu apa rece o forma dreptunghiulara,se toarna jumatate din cantitatea de lichid intr-un strat inalt de 1 cm si se da la frigider ptr. a se intari.
Cand jeleul s-a intarit,se presara deasupra boabe de struguri taiate jumatati.Se toarna restul de suc deasupra si se da la frigider sa se intareasca.
Ptr. sos ,se bate frisca cu zahar,apoi se adauga marul ras cu tot cu coaja.
Se taie cuburi de jeleu si se repartizeaza in pahare;se toarna sos si se presara alune pisate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de struguri cu crema de mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
BISCUITI CU SUSAN

BISCUITI CU SUSAN

Intr-un bol amestecam toate ingridentele in afara fainii, care se adauga treptat pina aluatul este

11 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pasca cu samntana

Pasca cu samntana

Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 g gelatina,400 ml suc de struguri negri sau 200 ml suc de struguri+200 ml sampanie,250g struguri albi,150 g frisca, lingurite zahar,1 mar mare,alune pisate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Ruladă curcubeu by Culinary Rainbow