Jeleu de struguri cu crema de mere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 g gelatina
  • 400 ml suc de struguri negri sau 200 ml suc de struguri+200 ml sampanie
  • 250g struguri albi
  • 150 g frisca
  • 2 lingurite zahar
  • 1 mar mare
  • alune pisate

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece,apoi se dizolva in in putin suc de struguri caldut;se inglobeaza mai apoi in restul de suc de struguri.

Se clateste cu apa rece o forma dreptunghiulara,se toarna jumatate din cantitatea de lichid intr-un strat inalt de 1 cm si se da la frigider ptr. a se intari.

Cand jeleul s-a intarit,se presara deasupra boabe de struguri taiate jumatati.Se toarna restul de suc deasupra si se da la frigider sa se intareasca.

Ptr. sos ,se bate frisca cu zahar,apoi se adauga marul ras cu tot cu coaja.

Se taie cuburi de jeleu si se repartizeaza in pahare;se toarna sos si se presara alune pisate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise