Gelatina se inmoaie in apa rece,apoi se dizolva in in putin suc de struguri caldut;se inglobeaza mai apoi in restul de suc de struguri.
Se clateste cu apa rece o forma dreptunghiulara,se toarna jumatate din cantitatea de lichid intr-un strat inalt de 1 cm si se da la frigider ptr. a se intari.
Cand jeleul s-a intarit,se presara deasupra boabe de struguri taiate jumatati.Se toarna restul de suc deasupra si se da la frigider sa se intareasca.
Ptr. sos ,se bate frisca cu zahar,apoi se adauga marul ras cu tot cu coaja.
Se taie cuburi de jeleu si se repartizeaza in pahare;se toarna sos si se presara alune pisate.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii