Se amesteca intr-o cratita sucul de visine cu piersicile taiate cubulete. Se adauga continutul de Gelfix amestecat cu 2 lingurite de zahar. Asezi cratita pe foc, iar dupa primul clocot, se adauga restul de zahar si se mai lasa pe foc circa 3 minute. Torni jeleul fierbinte in borcane incalzite.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii