autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

jeleu de visine si piersici

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
500 ml sic de visine, 400 g piersici, 1 kg zahar, 1 plic Gelfix

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-o cratita sucul de visine cu piersicile taiate cubulete. Se adauga continutul de Gelfix amestecat cu 2 lingurite de zahar. Asezi cratita pe foc, iar dupa primul clocot, se adauga restul de zahar si se mai lasa pe foc circa 3 minute. Torni jeleul fierbinte in borcane incalzite.
Daca ti-a placut reteta noastra "jeleu de visine si piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ton in ulei

Ton in ulei

Se taie fileul de ton in doua bucati , se pune apa intr-o oala cu toata sarea tonul se adauga in

5 voturi    1 comentariu
4h
Conserve si muraturi
Suc de rosii

Suc de rosii

Se spala bine rosiile se trec prin masina speciala care separa cojile si samburi de pulpa rosiei. Ceea

5 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 ml sic de visine
  • 400 g piersici
  • 1 kg zahar
  • 1 plic Gelfix

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de portocale, grape-fruit si lamaie