autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Jeleu pasional

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
700g fructe de padure(coacaze,zmeura,mure),250 g visine(fara samburi),1 baton de vanilie,500ml suc de coacaze rosii,80 g amidon,100g zahar,4 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se scoate miezul de vanilie si se da in fiert cu sucul de coacaze si 1/2 din cantitatea de fructe de padure si visine,10 minute.Se dizolva amidonul in putina apa,si se adauga la compozitia de fructe.Se adauga si 90 g zahar ,se amesteca bine,si se mai da un clocot.Se adauga si restul de fructe si se amesteca bine.Se asaza jeleul in boluri si se da la frigider 2 ore.
Smantana se amesteca cu restul de zahar(10 g),si se garnisesc jeleurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu pasional" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Sufleu de gutui

Sufleu de gutui

Gutuile spalate,taiate cubulete,le punem la fiert intr-un vas cu 1cana apa si zahar;dupa ce au fiert

5 voturi    4 comentarii
45 min
Spume si creme dulci
Bavarese cu 2 creme

Bavarese cu 2 creme

Laptele se pune la fiert impreuna cu pastaia de vanilie,taiatpe jumatate;Cand au fiert se da deoparte

6 voturi    13 comentarii
4h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Interesant!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 700g fructe de padure(coacaze,zmeura,mure),250 g visine(fara samburi),1 baton de vanilie,500ml suc de coacaze rosii,80 g amidon,100g zahar,4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Crystyna

Crystyna (Chef de cuisine)

Interesant!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Mousse de ciocolata neagra Mousse de ciocolata neagra

Ciocolata (am folosit ciocolată cu 52% cacao) se topeşte pe baie de aburi împreună cu o linguriţă de cafea măcinată (am

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Creme brulee Creme brulee

Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba. Amestecam galbenusurile cu zaharul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Creme caramel cu rubarba si topping crocant