Se scoate miezul de vanilie si se da in fiert cu sucul de coacaze si 1/2 din cantitatea de fructe de padure si visine,10 minute.Se dizolva amidonul in putina apa,si se adauga la compozitia de fructe.Se adauga si 90 g zahar ,se amesteca bine,si se mai da un clocot.Se adauga si restul de fructe si se amesteca bine.Se asaza jeleul in boluri si se da la frigider 2 ore.
Smantana se amesteca cu restul de zahar(10 g),si se garnisesc jeleurile.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii