autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Jeleu pasional

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
700g fructe de padure(coacaze,zmeura,mure),250 g visine(fara samburi),1 baton de vanilie,500ml suc de coacaze rosii,80 g amidon,100g zahar,4 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se scoate miezul de vanilie si se da in fiert cu sucul de coacaze si 1/2 din cantitatea de fructe de padure si visine,10 minute.Se dizolva amidonul in putina apa,si se adauga la compozitia de fructe.Se adauga si 90 g zahar ,se amesteca bine,si se mai da un clocot.Se adauga si restul de fructe si se amesteca bine.Se asaza jeleul in boluri si se da la frigider 2 ore.
Smantana se amesteca cu restul de zahar(10 g),si se garnisesc jeleurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu pasional" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Se bat 2 albusuri cu 3 linguri de zahar. Se adauga 250 de grame de capsuni zdrobite si se mai amesteca

5 voturi    7 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Napolitane cu crema alba si cereale crocante

Napolitane cu crema alba si cereale crocante

Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun zaharul, mierea, apa si zeama de lamaie si se amesteca.Se

45 voturi    19 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Interesant!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 700g fructe de padure(coacaze,zmeura,mure),250 g visine(fara samburi),1 baton de vanilie,500ml suc de coacaze rosii,80 g amidon,100g zahar,4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Crystyna

Crystyna (Chef de cuisine)

Interesant!

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Prajitura fondanta de ciocolata