autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Jeleu pasional

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
700g fructe de padure(coacaze,zmeura,mure),250 g visine(fara samburi),1 baton de vanilie,500ml suc de coacaze rosii,80 g amidon,100g zahar,4 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se scoate miezul de vanilie si se da in fiert cu sucul de coacaze si 1/2 din cantitatea de fructe de padure si visine,10 minute.Se dizolva amidonul in putina apa,si se adauga la compozitia de fructe.Se adauga si 90 g zahar ,se amesteca bine,si se mai da un clocot.Se adauga si restul de fructe si se amesteca bine.Se asaza jeleul in boluri si se da la frigider 2 ore.
Smantana se amesteca cu restul de zahar(10 g),si se garnisesc jeleurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu pasional" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Unt de alune de padure

Unt de alune de padure

Incinge o tigaie la foc potrivit si prajeste alunele 5 minute pana se rumesc usor.Lasa-le sa se raceasca

7 voturi    7 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Jeleu de ciocolata

Jeleu de ciocolata

Ciocolata rupta se pune pe foc mic, intr-un vas, cu lapte, se amesteca pana se topeste, se da vasul

1 vot    0 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Interesant!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 700g fructe de padure(coacaze,zmeura,mure),250 g visine(fara samburi),1 baton de vanilie,500ml suc de coacaze rosii,80 g amidon,100g zahar,4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Crystyna

Crystyna (Chef de cuisine)

Interesant!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Spuma de capsuni cu iaurt