autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Jeleu pasional

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
700g fructe de padure(coacaze,zmeura,mure),250 g visine(fara samburi),1 baton de vanilie,500ml suc de coacaze rosii,80 g amidon,100g zahar,4 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se scoate miezul de vanilie si se da in fiert cu sucul de coacaze si 1/2 din cantitatea de fructe de padure si visine,10 minute.Se dizolva amidonul in putina apa,si se adauga la compozitia de fructe.Se adauga si 90 g zahar ,se amesteca bine,si se mai da un clocot.Se adauga si restul de fructe si se amesteca bine.Se asaza jeleul in boluri si se da la frigider 2 ore.
Smantana se amesteca cu restul de zahar(10 g),si se garnisesc jeleurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu pasional" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de lamaie la pahar

Crema de lamaie la pahar

1 Se bate frisca spuma. 2 Se bat ouale ( le scoateti inainte cu o ora din frigider) cu zaharul. 3

4 voturi    4 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Briose cu animalute

Briose cu animalute

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se tapeteaza cu foi speciale o tava de 12 briose. Intr-un vas, se

1 vot    2 comentarii
45 min
Spume si creme dulci
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Interesant!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 700g fructe de padure(coacaze,zmeura,mure),250 g visine(fara samburi),1 baton de vanilie,500ml suc de coacaze rosii,80 g amidon,100g zahar,4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Crystyna

Crystyna (Chef de cuisine)

Interesant!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema cu lapte de cocos Crema cu lapte de cocos

Pregatesti un caramel auriu din zahar si apa, imparti caramelul in forme mici si misti formele in asa fel, incat sa fie acoperit si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Budinci
Malabi cu fructe de padure Malabi cu fructe de padure

Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra si putina sare si de asemeni smantana de gatit pe foc mic sau potrivit. Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Budinci
Bezele cu bomboane
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania