autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Jumari ca in Oltenita

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
4 oua, 2 cartofi, 100 g carnati afumati, 1 felie costita afumata, 1 ceapa, 100 g ficat de porc, 1 legatura de patrunjel, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai ficatul bucatele, cureti si toci ceapa si le prajesti in ulei incins. Cureti apoi cartofii, ii tai cubulete, ii presari cu sare si ii prajesti in ulei. Adaugi carnatii taiati rondele, costita taiata fasii si ficatul cu ceapa. Cit se prajesc impreuna, bati ouale cu un praf de sare si piper, pui verdeata tocata si le adaugi in cratita, peste cartofi si carne. Amesteci jumarile pana se prajessc si ouale, apoi le rastorni pe o farfurie. Sunt bune cu mamaliguta calda si muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari ca in Oltenita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de vita

Sarmale in foi de vita

Frunza de vita se opareste si se lasa la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt,patrunjelul si

11 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Praz umplut

Praz umplut

Partea albă a prazului, îl tăiem în bucăți egale, îl golim de miez, în așa fel încât să

4 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    Ce bun trebuie sa fie !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Bune jumări fac oltenii!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    O BUATATE

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 100 g carnati afumati
  • 1 felie costita afumata
  • 1 ceapa
  • 100 g ficat de porc
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

100 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

cristina i. (Chef de cuisine)

Ce bun trebuie sa fie !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne-BonRoll