autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Jumari ca in Oltenita

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
4 oua, 2 cartofi, 100 g carnati afumati, 1 felie costita afumata, 1 ceapa, 100 g ficat de porc, 1 legatura de patrunjel, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai ficatul bucatele, cureti si toci ceapa si le prajesti in ulei incins. Cureti apoi cartofii, ii tai cubulete, ii presari cu sare si ii prajesti in ulei. Adaugi carnatii taiati rondele, costita taiata fasii si ficatul cu ceapa. Cit se prajesc impreuna, bati ouale cu un praf de sare si piper, pui verdeata tocata si le adaugi in cratita, peste cartofi si carne. Amesteci jumarile pana se prajessc si ouale, apoi le rastorni pe o farfurie. Sunt bune cu mamaliguta calda si muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari ca in Oltenita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    Ce bun trebuie sa fie !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Bune jumări fac oltenii!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    O BUATATE

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 100 g carnati afumati
  • 1 felie costita afumata
  • 1 ceapa
  • 100 g ficat de porc
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

cristina i. (Chef de cuisine)

Ce bun trebuie sa fie !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Bastonase crocante de pui