Jumari de fleica cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Jumari de fleica cu ciuperci

Ingrediente

  • -500 g. fleica
  • -350 g cuiuperci taiate
  • -500 g. varza tiata
  • -1-2 cepe de marime medie
  • -200 ml vin alb
  • -100 ml ulei
  • -sare si piper, marar, cimbru, dafin

Mod de preparare

Se taie fleica in jumari potrivite

Se taie ceapa si se caleste. Apoi se adauga jumarile peste care se toarna vin si putina apa. Se calesc sub capac. Se urmareste cand scade sosul si se mai adauga apa si vin.

Se taie ciupercile felii mai mari si se adauga. Se continua fierberea sub capac pana se fac jumarile..

Se prepara varza calita.

Cand jumarile sunt facute se scot pe farfurie.

Se pot servi cu garnitura de varza calita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise