autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Jumari de fleica cu ciuperci

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
-500 g. fleica, -350 g cuiuperci taiate, -500 g. varza tiata, -1-2 cepe de marime medie, -200 ml vin alb, -100 ml ulei, -sare si piper, marar, cimbru, dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se taie fleica in jumari potrivite
Se taie ceapa si se caleste. Apoi se adauga jumarile peste care se toarna vin si putina apa. Se calesc sub capac. Se urmareste cand scade sosul si se mai adauga apa si vin.
Se taie ciupercile felii mai mari si se adauga. Se continua fierberea sub capac pana se fac jumarile..
Se prepara varza calita.
Cand jumarile sunt facute se scot pe farfurie.
Se pot servi cu garnitura de varza calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de fleica cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piureul gata facut se amesteca cu putin cimbru si sare daca mai este necesar. In vasul uns cu unt

5 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc la ceaun

Friptura de porc la ceaun

Taiem pulpa de porc in bucati potrivite si le pun intr-un ceaun cu apa si sare cat sa o acopere.

23 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Bun dar mi se pare prea gras .

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Sunt sigura ca este o bunatate si cu o mamaliguta,mama......dai cu caciula dupa caini.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Este interesant ca ai folosit varza.Si eu pregatesc la fel doar ca nu adaug varza.

    • Fara foto

      valentin dobrescu (Bucatar) , 05 decembrie 2008

      cred ca aceasta mancare merge ff bine cu putin mujdei de usturoi.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Mi se pare prea grasa. Dar pare buna. Poate o sa o fac si eu, nu se stie nicodata.

    • Fara foto

      DRAGOS IONESCU (Bucatar sef) , 29 iunie 2008

      PARE O RETETA BUNA. AM SA O INCERC

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • -500 g. fleica
  • -350 g cuiuperci taiate
  • -500 g. varza tiata
  • -1-2 cepe de marime medie
  • -200 ml vin alb
  • -100 ml ulei
  • -sare si piper
  • marar
  • cimbru
  • dafin

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bun dar mi se pare prea gras .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Sarmalute in foi de vita