Jumari de fleica cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Jumari de fleica cu ciuperci

Ingrediente

  • -500 g. fleica
  • -350 g cuiuperci taiate
  • -500 g. varza tiata
  • -1-2 cepe de marime medie
  • -200 ml vin alb
  • -100 ml ulei
  • -sare si piper, marar, cimbru, dafin

Mod de preparare

Se taie fleica in jumari potrivite

Se taie ceapa si se caleste. Apoi se adauga jumarile peste care se toarna vin si putina apa. Se calesc sub capac. Se urmareste cand scade sosul si se mai adauga apa si vin.

Se taie ciupercile felii mai mari si se adauga. Se continua fierberea sub capac pana se fac jumarile..

Se prepara varza calita.

Cand jumarile sunt facute se scot pe farfurie.

Se pot servi cu garnitura de varza calita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise