Taiem pieptul de porc in cubulete potrivite si le punem intr-un tuci pe foc.Adaugam o cana cu apa si acoperim cu un capac.Lasam la inabusit circa 10 min dupa care luam capacul si lasam la prajit.Din cand in cand amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn astfel incat sa nu se prinda.
Asa cum am spus mie imi plac mai prajite ,altora in schimb le plac mai moi.Timpul de prajire deci depinde de fiecare in parte.Gustam si cand consideram ca este pe placul nostru oprim focul.Cu ajutorul unei spumiere scoatem jumarile intr-o strecuratoare si le lasam la scurs.Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas, presaram sare pe ele si................gata..........poftiti la jumari!Sunt delicioase acompaniate de o ceapa rosie sparta.
Grasimea rezultata in urma prajirii se strecoara si se pune intr-un borcan pentru solidificare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii