autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Jumari dulci indiene

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
6 oua, 4 linguri ulei, o ceasca zahar, o ceasca lapte, 2 linguri smintina, 1/2 linguri scortisoara, 3 linguri stafide

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca pina se obtine jumari moi. Intr-o craticiao se pune laptele, cu smintina, zaharul, scortisoara si stafidele. Compozitia se toarna peste jumari, amestecind intruna, timp de 7-8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari dulci indiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor moldoveneşti

Reţetă de preparare a papanaşilor moldoveneşti

Intr-un bol se amesteca faina cu gris,sare,zahar,coaja de lamaie,oul batut,branza si bicarbonatul

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Orange-muffins

Orange-muffins

1. Preparati jeleul de portocale astfel : puneti sucul de portocale pe foc . Amestecati budinca cu

11 voturi    16 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 4 linguri ulei
  • o ceasca zahar
  • o ceasca lapte
  • 2 linguri smintina
  • 1/2 linguri scortisoara
  • 3 linguri stafide

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu dovleac(ludaie)