autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Jumari dulci indiene

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
6 oua, 4 linguri ulei, o ceasca zahar, o ceasca lapte, 2 linguri smintina, 1/2 linguri scortisoara, 3 linguri stafide

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca pina se obtine jumari moi. Intr-o craticiao se pune laptele, cu smintina, zaharul, scortisoara si stafidele. Compozitia se toarna peste jumari, amestecind intruna, timp de 7-8 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari dulci indiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu gutui si nuci

Chec cu gutui si nuci

Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga zaharul/zaharul vanilat si se bat spuma separat. Dupa

3 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Glazură la rece

Glazură la rece

Se freacă zahărul praf cu cacaua sa nu aibă cocoloaşe. Se adaugă apa, uleiul şi oţetul şi

13 voturi    2 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 4 linguri ulei
  • o ceasca zahar
  • o ceasca lapte
  • 2 linguri smintina
  • 1/2 linguri scortisoara
  • 3 linguri stafide

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Clatite cu flori de salcam