autor:

nicerose

» » Mancaruri cu carne

Kebab cu sos( Handi ke seekh kebab)

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Ingrediente
1/2 kg carne tocata, 2 cepe medii, 4 linguri Coriandru verde,tocat, 1 1/2 linguri boia iute, sare dupa gust, 1 lingura garam masala, 1 lingura suc de lamaie, , Se face o pasta din:, 1 ceapa medie, ardei iuti dupa gust, 2 cm ghimbir proaspat, 6 catei de usturoi, , Pentru sos:, , 2 ardei grasi feliati, 4 rosii feliate, 2 ardei iuti tocati (sau mai multi), @ linguri coriandru verde, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 3h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie cele 2 cepe solzisori si se prajesc in ulei pana ce se rumenesc bine.Se scoate ceapa pe o farfurie pe care am pus un servetel de bucatarie pentru a absorbi uleiul.Aceasta ceapa se baga la robot si se toaca marunt.

Se amesteca ingredientele pentru kebab si se lasa 2 ore.
Se modeleaza la fel ca micii.Se pot praji in ulei sau se pot pune pe grill.

Intr-o cratita ,punem bucatile de kebab pe fund.Punem feliile de rosii deasupra apoi cele de ardei gras.Se pun ardei iuti feliati si frunze de coriandru proaspat.Se asesoneaza cu sare si piper si se lasa pe foc foarte mic pana ce se formeaza sosul si rosiile s-au inmuiat.Se serveste fierbinte cu naan si chutney.

Sper sa pun si o poza cat de curand!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab cu sos( Handi ke seekh kebab)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza acra cu costita

Varza acra cu costita

Se pune uleiul la incins intr-o oala cu fundul gros. Se adauga costita taiata bucati si se rumeneste.

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Un alt fel de musaca

Un alt fel de musaca

Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Cred ca are un gust deosebit.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

3h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata
  • 2 cepe medii
  • 4 linguri Coriandru verde,tocat
  • 1 1/2 linguri boia iute
  • sare dupa gust
  • 1 lingura garam masala
  • 1 lingura suc de lamaie
  • Se face o pasta din:
  • 1 ceapa medie
  • ardei iuti dupa gust
  • 2 cm ghimbir proaspat
  • 6 catei de usturoi
  • Pentru sos:
  • 2 ardei grasi feliati
  • 4 rosii feliate
  • 2 ardei iuti tocati (sau mai multi)
  • @ linguri coriandru verde
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca are un gust deosebit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Placinta de primavara cu carne si aluat de casa