Se taie cele 2 cepe solzisori si se prajesc in ulei pana ce se rumenesc bine.Se scoate ceapa pe o farfurie pe care am pus un servetel de bucatarie pentru a absorbi uleiul.Aceasta ceapa se baga la robot si se toaca marunt.
Se amesteca ingredientele pentru kebab si se lasa 2 ore.
Se modeleaza la fel ca micii.Se pot praji in ulei sau se pot pune pe grill.
Intr-o cratita ,punem bucatile de kebab pe fund.Punem feliile de rosii deasupra apoi cele de ardei gras.Se pun ardei iuti feliati si frunze de coriandru proaspat.Se asesoneaza cu sare si piper si se lasa pe foc foarte mic pana ce se formeaza sosul si rosiile s-au inmuiat.Se serveste fierbinte cu naan si chutney.
Sper sa pun si o poza cat de curand!!:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii