autor:

GABRIELA

» » Conserve si muraturi

Ketchup

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
10 kg rosii, 20 buc.ardei mari, 1 kg ceapa, Dupa gust:, ardei iute/usturoi/cimbru, 12 frunze telina, foi de dafin, piper, 1 ½ cana zahar, 1 cana otet, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ardeiul si ceapa se fierb in putina apa pana se inmoaie bine. Se adauga telina. Rosiile se dau prin separator, se fierv separat putin, se pune ardei si ceapa, zahar, otet, foi de dafin, piper, sare. Se fierbe pana devine o pasta care curge. Se sterilizeaza sticlele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ketchup mediteranean

Ketchup mediteranean

Gogosarii se spala , se curata si se dau prin masina de tocat carne , prin sita medie . La fel se

20 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Ketchup de rosii si ardei rosii

Ketchup de rosii si ardei rosii

Se spala ardeii grasi si peperoni si se taie bucati mai mari, indepartand bine semintele si se pun

45 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 10 kg rosii
  • 20 buc.ardei mari
  • 1 kg ceapa
  • Dupa gust:
  • ardei iute/usturoi/cimbru
  • 12 frunze telina
  • foi de dafin
  • piper
  • 1 ½ cana zahar
  • 1 cana otet
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Pasta de mere