Toate ingredientele pt compozitie se pun in functie de cat de multe dorim sa facem si dupa gust. Compozitia este asemanatoare salamului de biscuiti.
Se amesteca toate, se fac bilute care se pun in forme (vedeti poza atasata) si se preseaza inauntru (in interiorul formei se pune zahar pudra pentru a se desprinde mai usor).
Se umplu cu crema, iar la partea de jos se pune napolitana taiata cu paharul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii