Kojak

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata
Kojak

Ingrediente

  • 250 g biscuiti simpli (macinati)
  • Cacao, nuca macinata, esenta rom (dupa gust)
  • Zahar macinat (dupa gust)
  • 2 oua intregi
  • Putina margarina sau putina cafea sau putin lapte (pt a lega compozitia)
  • Foi napolitane
  • CREMA:
  • 1 pachet unt
  • 5-6 linguri zahar macinat
  • Cocos

Mod de preparare

Toate ingredientele pt compozitie se pun in functie de cat de multe dorim sa facem si dupa gust. Compozitia este asemanatoare salamului de biscuiti.

Se amesteca toate, se fac bilute care se pun in forme (vedeti poza atasata) si se preseaza inauntru (in interiorul formei se pune zahar pudra pentru a se desprinde mai usor).

Se umplu cu crema, iar la partea de jos se pune napolitana taiata cu paharul.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor