Kojak

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata
Kojak

Ingrediente

  • 250 g biscuiti simpli (macinati)
  • Cacao, nuca macinata, esenta rom (dupa gust)
  • Zahar macinat (dupa gust)
  • 2 oua intregi
  • Putina margarina sau putina cafea sau putin lapte (pt a lega compozitia)
  • Foi napolitane
  • CREMA:
  • 1 pachet unt
  • 5-6 linguri zahar macinat
  • Cocos

Mod de preparare

Toate ingredientele pt compozitie se pun in functie de cat de multe dorim sa facem si dupa gust. Compozitia este asemanatoare salamului de biscuiti.

Se amesteca toate, se fac bilute care se pun in forme (vedeti poza atasata) si se preseaza inauntru (in interiorul formei se pune zahar pudra pentru a se desprinde mai usor).

Se umplu cu crema, iar la partea de jos se pune napolitana taiata cu paharul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise