1.Maruntaiele se spala si se feliaza pe lung , obtinandu-se fasii care au aspectul unor sireturi.Se adauga sare si piper.
2.Intestinele se spala ,intorcandu-se de pe o parte pe alta.Fasiile de maruntaie si intestinele se pun la un loc.O persoana le tine , iar alta impleteste intestinele in jurul maruntaielor.Dupa fiecare aruncatura, se face un nod.La sfarsit se obtine cam un metru de kokoretsi.Se presara sare si piper si se aseaza intr-o tava unsa cu unt.Deasupra impletiturii de maruntaie se pune unt, margarina sau ulei.Se toarna putina apa in tava si se lasa la cuptor, la foc moderat ,pana cand se patrund.Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii