KUGLOF CONDIMENTAT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g.faina,
  • 1/4l.lapte,
  • 20g.drojdie,
  • 200g.unt,
  • 1 lingura zahar,
  • 3oua,
  • 100g.slanina (sau kaiser),
  • 150g.cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara;

Mod de preparare

1.Drojdia se amesteca cu laptele si zaharul si se face o maia.Se adauga faina proaspat cernuta (aluatul va fi mai pufos),ouale,untul topit si condimentele.

2.Se da cascavalul pe razatoarea mica ,slanina se taie cubulete si se adauga la aluat.Se amesteca bine ,se pune in forma de kuglof ,unsa cu ulei si tapetata cu faina si se lasa sa creasca timp de 45 minute.Se coace timp de o ora la 175*C.Se serveste cu vin sec roze .Este un excelent aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise