autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

KUKU-reteta provenita din IRAN

Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

SE taie patrunjelul,spanacul(daca este verde),usturoiul,marunt, apoi se pune lavasul(sau gris-2,3linguri)1 lingura advie(scortisoara),4 oua,si se amesteca aceasta compozitie.Se pune pe foc o tigaie (din teflon este ideala)cu 2 linguri de ulei si se lasa sa se incinga ,dupa care se pune compozitia si se lasa la foc (mic),atunci cand este prajit trebuie sa se desprinda de pe tigaie,atunci luam o farfurie mare si rasturnam aceasta compozitei pentru a o pune si pe cealalta parte sa se prajeasca.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "KUKU-reteta provenita din IRAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Pieptul de pui se spala,se taie fasii si se condimenteaza cu piper, un pic de cimbru, delikat, cateva

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Amaral (Maestru bucatar) , 27 noiembrie 2011

    Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Raporteaza reteta

Cristina Amaral (Maestru bucatar)

Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tocanita de legume