autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

KUKU-reteta provenita din IRAN

Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

SE taie patrunjelul,spanacul(daca este verde),usturoiul,marunt, apoi se pune lavasul(sau gris-2,3linguri)1 lingura advie(scortisoara),4 oua,si se amesteca aceasta compozitie.Se pune pe foc o tigaie (din teflon este ideala)cu 2 linguri de ulei si se lasa sa se incinga ,dupa care se pune compozitia si se lasa la foc (mic),atunci cand este prajit trebuie sa se desprinda de pe tigaie,atunci luam o farfurie mare si rasturnam aceasta compozitei pentru a o pune si pe cealalta parte sa se prajeasca.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "KUKU-reteta provenita din IRAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cristina Amaral (Maestru bucatar) , 27 noiembrie 2011

    Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Raporteaza reteta

Cristina Amaral (Maestru bucatar)

Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piure de mazare cu leurda