autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

KUKU-reteta provenita din IRAN

Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

SE taie patrunjelul,spanacul(daca este verde),usturoiul,marunt, apoi se pune lavasul(sau gris-2,3linguri)1 lingura advie(scortisoara),4 oua,si se amesteca aceasta compozitie.Se pune pe foc o tigaie (din teflon este ideala)cu 2 linguri de ulei si se lasa sa se incinga ,dupa care se pune compozitia si se lasa la foc (mic),atunci cand este prajit trebuie sa se desprinda de pe tigaie,atunci luam o farfurie mare si rasturnam aceasta compozitei pentru a o pune si pe cealalta parte sa se prajeasca.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "KUKU-reteta provenita din IRAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Se curata bucatile de conopida si se pun la fiert cu apa si sare. Cand se patrund cat sa intre furculita

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi

Piure de cartofi

Se curata cartofii de coaja si se spala.Se pregateste o oala cu apa si sare .Adaugam cartofii taiati

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Amaral (Maestru bucatar) , 27 noiembrie 2011

    Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Raporteaza reteta

Cristina Amaral (Maestru bucatar)

Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Orez basmatic