autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

KUKU-reteta provenita din IRAN

Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

SE taie patrunjelul,spanacul(daca este verde),usturoiul,marunt, apoi se pune lavasul(sau gris-2,3linguri)1 lingura advie(scortisoara),4 oua,si se amesteca aceasta compozitie.Se pune pe foc o tigaie (din teflon este ideala)cu 2 linguri de ulei si se lasa sa se incinga ,dupa care se pune compozitia si se lasa la foc (mic),atunci cand este prajit trebuie sa se desprinda de pe tigaie,atunci luam o farfurie mare si rasturnam aceasta compozitei pentru a o pune si pe cealalta parte sa se prajeasca.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "KUKU-reteta provenita din IRAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
TAGLIATELLE CU LEGUME

TAGLIATELLE CU LEGUME

1.Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat 1 lgt de sare si 1 lg de ulei. 2.Cand

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata  de curcan

Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan

Se spala ardeii, apoi se taie in cate 2 jumatati egale, pe lung, se curata cotoarele si semintele. Se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Amaral (Maestru bucatar) , 27 noiembrie 2011

    Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Raporteaza reteta

Cristina Amaral (Maestru bucatar)

Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza de Bruxelles cu blue cheese