autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

KUKU-reteta provenita din IRAN

Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANA-MARIA MOTALLEBI (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

SE taie patrunjelul,spanacul(daca este verde),usturoiul,marunt, apoi se pune lavasul(sau gris-2,3linguri)1 lingura advie(scortisoara),4 oua,si se amesteca aceasta compozitie.Se pune pe foc o tigaie (din teflon este ideala)cu 2 linguri de ulei si se lasa sa se incinga ,dupa care se pune compozitia si se lasa la foc (mic),atunci cand este prajit trebuie sa se desprinda de pe tigaie,atunci luam o farfurie mare si rasturnam aceasta compozitei pentru a o pune si pe cealalta parte sa se prajeasca.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "KUKU-reteta provenita din IRAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de legume

Garnitura de legume

Conopida si brocolii le spalam bine si le rupem in buchetele mici, morcovii si telina le dam pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Amaral (Maestru bucatar) , 27 noiembrie 2011

    Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE,1LEGATURA DE USTUROI VERDE,4 OUA,LAVAS (MARUNTIT,CA UN FEL DE GRIS),1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA),200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Raporteaza reteta

Cristina Amaral (Maestru bucatar)

Una dintre mâncărurile mele preferate, cu mențiunea că eu i-aș spune kuku sabzi, pentru că există mai multe feluri de kuku: kuku sibzamini (cu cartofi), kuku bademjan (cu vinete), kuku esfenaj (numai cu spanac, fără celelalte verdețuri), etc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mancare de mazare cu galuste