autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

La Tripa

Autor: estera (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: estera (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
Burta De Vita 800gr, 4 Linguri Ulei, 1 Ceapa Mare, 2 Morcovi Mici, 1 Telina Verde, Patrunjel, Maghiran, Menta, Salvie, Busuioc, Marar, Nucusoara, 1 Pahar De Vin Alb, 5 Rosii

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Burta se spala bine si se pune la fiert,dupa ce sa fiert se taie fasii mici. Intr-o tigaie se pune uleiul care se lasa la incins, dupa care se adauga ceapa +burta si se lasa 10 minute la foc mic. Dupa care se adauga morcovul taiat felii,patrunjelul tocat marunt,telina taiata felii,maghiran,menta,salvie,nucusoara,mararul tocat marunt si busuioc se lasa la foc mic 10-15 minute. dupa care se adauga vinul, dupa ce ascazut vinul se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa la foc mic 20 de minute. Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "La Tripa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de pasare cu mazare

Ficat de pasare cu mazare

Ficatul de pasare se tine cam 20’ in lapte rece , dupa care se scoate si se pune pe un servet de

12 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Placinta pastorului / Shepherd's pie

Placinta pastorului / Shepherd's pie

Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul) se pune uleiul si se caleste carnea. Se asezoneaza

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu smantana si ghebe