Ingrediente
2 lamai mari, netede cu ceara, una sau doua bucati de branza mozzarella de cate 150 g taiate felii de circa 0.5 cm, 4 frunze de busuioc prospete, 2 fileuri de ansoa, 2 rosii “cherry” bine coapte, taiate in doua, sare marinata si piper negru prospat macinat, optional: 1 ardei iute rosu uscat, faramitat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Evident, mozzarella se va topi in cuptor. În Italia, sub fiecare bucata de hrânza se pune câte o frunza de lamâie pentru a o impiedica sa curga, dar puteti folosi in acest scop si o foaie de hârtie care nu absoarbe grasimea. Prin urmare, puneti hârtia sau o frunza de lamâie pe o planseta de taiat si asezati deasupra o rotita de coaja de lamâie. Taiati o bucata de mozzarella care sa incapa in rotita, asezati peste ea o frunza de busuioc, o jumatate de file de ansoa si jumatate de rosie
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Merita incercata !