autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Lamai umplute cu sardele si marar verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 lamai coapte, , 1 cutie sardele in ulei, , 1 bulb de fenicul (sau telina), , 4 fire marar verde, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati bulbul de fenicul (telina) si taiati-l mai intai lamele si pe urma cubulete. Taiati lamaile la baza, ca sa stea in picioare, decupati-le la capatul celalalt capacelul si scobiti-le miezul, avand grija sa nu impungeti coaja.
Scurgeti sardelele, zvantati-le pe hartie absorbanta, taiati-le in doua pe lung si indepartati sira spinarii. Puneti-le intr-un castron impreuna cu cubuletele de fenicul si cu mararul tocat marunt, adaugati piper si putina zeama de lamaie si amestecati usor cu furculita pana ce compozitia devine omogena.
Umpleti cu ea lamaile, puneti la loc capacelele si tineti-le la rece pana cand le serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu sardele si marar verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de perisoare de peste

Ciorba de perisoare de peste

Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin ulei, cand si-a schimbat culoarea am adaugat

5 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi la cuptor

Peste cu cartofi la cuptor

Pregatiti 2 tavi: -Intr-o tava puneti ulei de masline,asezati pestele taiat bucati,pe care l-ati

24 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 lamai coapte
  • 1 cutie sardele in ulei
  • 1 bulb de fenicul (sau telina)
  • 4 fire marar verde
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de pastrav pane cu cartofi si rondele de ceapa pane