Curatati bulbul de fenicul (telina) si taiati-l mai intai lamele si pe urma cubulete. Taiati lamaile la baza, ca sa stea in picioare, decupati-le la capatul celalalt capacelul si scobiti-le miezul, avand grija sa nu impungeti coaja.
Scurgeti sardelele, zvantati-le pe hartie absorbanta, taiati-le in doua pe lung si indepartati sira spinarii. Puneti-le intr-un castron impreuna cu cubuletele de fenicul si cu mararul tocat marunt, adaugati piper si putina zeama de lamaie si amestecati usor cu furculita pana ce compozitia devine omogena.
Umpleti cu ea lamaile, puneti la loc capacelele si tineti-le la rece pana cand le serviti.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii