autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Lamai umplute cu sardele si marar verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 lamai coapte, , 1 cutie sardele in ulei, , 1 bulb de fenicul (sau telina), , 4 fire marar verde, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Curatati bulbul de fenicul (telina) si taiati-l mai intai lamele si pe urma cubulete. Taiati lamaile la baza, ca sa stea in picioare, decupati-le la capatul celalalt capacelul si scobiti-le miezul, avand grija sa nu impungeti coaja.
Scurgeti sardelele, zvantati-le pe hartie absorbanta, taiati-le in doua pe lung si indepartati sira spinarii. Puneti-le intr-un castron impreuna cu cubuletele de fenicul si cu mararul tocat marunt, adaugati piper si putina zeama de lamaie si amestecati usor cu furculita pana ce compozitia devine omogena.
Umpleti cu ea lamaile, puneti la loc capacelele si tineti-le la rece pana cand le serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu sardele si marar verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de rosii

Crap la cuptor in sos de rosii

Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei

20 voturi    23 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
File de macrou la gratar

File de macrou la gratar

Pestele se dezgheata,se spala si se sareaza. Sucul de lamaie se amesteca intr-un castron cu uleiul

3 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 lamai coapte
  • 1 cutie sardele in ulei
  • 1 bulb de fenicul (sau telina)
  • 4 fire marar verde
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cod file la cuptor