faina,250gr unt,galbenusurile,bicarbonatul,1 plic de zahar vanilat, praful de copt si 150gr zahar,un pic de lapte daca este nevoe,le framantam bine .Apoi coacem 4 foi pe dosul tavii. CREMA:250gr zahar,smantana,coaja de la lamaie rasa,zaharul vanilat,1 lingura cu varf de faina,le punem la fiert pana se ingroasa,api il racim si adaugam 250gr unt.Ungem foile cate 2 cu dulceata si in mijloc punem crema.Deasupra presaram zahar praf.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii