autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

langosi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
faina, ulei, oua, drojdie, cartofi, zahar farin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Maiaua de drojdie se framanta cu faina, oua, sare, cartofi si apa, obtinand o coca consistenta mai moale. Se lasa sa se dospeasca, se portioneaza in bucati de cca 60 g si se modeleaza dandu-se o forma rotunda. Se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "langosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Langosi cu branza si smantana

Langosi cu branza si smantana

Faina se amesteca apoi cu drojdia dospita; adaugam apoi sarea, apa ( laptele)sa se faca o coca mai

23 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Langosi cu smantana, usturoi si branza

Langosi cu smantana, usturoi si branza

Se framanta din toate ingredientele un aluat care se pune intr-o punga unsa cu ulei si se lasa la

39 voturi    6 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ralukutsa (Maestru bucatar) , 17 martie 2010

    ce cantitate trebuie din fiecare ingredient?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • faina
  • ulei
  • oua
  • drojdie
  • cartofi
  • zahar farin
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

ralukutsa (Maestru bucatar)

ce cantitate trebuie din fiecare ingredient?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu iaurt si dulceata