autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

langosi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
faina, ulei, oua, drojdie, cartofi, zahar farin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Maiaua de drojdie se framanta cu faina, oua, sare, cartofi si apa, obtinand o coca consistenta mai moale. Se lasa sa se dospeasca, se portioneaza in bucati de cca 60 g si se modeleaza dandu-se o forma rotunda. Se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "langosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Langosi cu branza

Langosi cu branza

Se amesteca iaurtul cu ouale, sarea si uleiul. Faina se amesteca cu bicarbonatul apoi se adauga

6 voturi    4 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Langosi cu usturoi, smantana si branza

Langosi cu usturoi, smantana si branza

Se face o coca din faina, drojdie, sare, apa si ulei (turnati in cosul palmei - 2 x) se framanta

3 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ralukutsa (Maestru bucatar) , 17 martie 2010

    ce cantitate trebuie din fiecare ingredient?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • faina
  • ulei
  • oua
  • drojdie
  • cartofi
  • zahar farin
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

ralukutsa (Maestru bucatar)

ce cantitate trebuie din fiecare ingredient?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
prajitura cu ananas