Dupa ce se sparge nuca, se indeparteaza pielita maro, se rad fin bucatile de miez si apoi se pun la maruntit mai tare la robot sau blender. Se toarna peste pulpa tocata fin 2 cani de apa clocotita si se lasa vasul acoperit 20 min pentru un lapte mai gros sau 10 min pt un lapte mai subtire (pt supa de pui thay sau sosuri). Se acopera cu tifon alt vas si se strecoara. Se strange tifomul si se stoarce bine pulpa.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii