Dupa ce se sparge nuca, se indeparteaza pielita maro, se rad fin bucatile de miez si apoi se pun la maruntit mai tare la robot sau blender. Se toarna peste pulpa tocata fin 2 cani de apa clocotita si se lasa vasul acoperit 20 min pentru un lapte mai gros sau 10 min pt un lapte mai subtire (pt supa de pui thay sau sosuri). Se acopera cu tifon alt vas si se strecoara. Se strange tifomul si se stoarce bine pulpa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii