autor:

karrmenus

» » Sucuri si compoturi de fructe

Lapte de cocos

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
1 nuca de cocos, apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Dupa ce se sparge nuca, se indeparteaza pielita maro, se rad fin bucatile de miez si apoi se pun la maruntit mai tare la robot sau blender. Se toarna peste pulpa tocata fin 2 cani de apa clocotita si se lasa vasul acoperit 20 min pentru un lapte mai gros sau 10 min pt un lapte mai subtire (pt supa de pui thay sau sosuri). Se acopera cu tifon alt vas si se strecoara. Se strange tifomul si se stoarce bine pulpa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia

Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia

Se curata mango de coaja, se taie cubulete si se pune in blender cu laptele de cocos si se amesteca

3 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Orez cu lapte de cocos

Orez cu lapte de cocos

Punem intr-un vas, pe foc, laptele de cocos si laptele dulce, amestecam sa se desfaca laptele de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Ingenios !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 nuca de cocos
  • apa

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ingenios !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Antioxidant cu cirese