Albusurile se bat spuma cu praful de sare.
Laptele se pune pe foc si cand da in clocot,se ia cate o lingura din spuma si se pun in laptele fierbinte.Nu se pun mai mult de 3-4 bucati o data.Cand se ridica la suprafata,se intorc usor sa fiarba si pe partea cealalta cca 1 minut,apoi se scot cu spumiera pe un platou.La fel se procedeaza pana se termina spuma.
Separat ,zaharul pudra si vanilia se freaca cu galbenusurile,se adauga faina,se amesteca bine si se dilueaza cu putin lapte rece.Apoi,se toarna cate putin amestecandu-se incontinuu peste laptele in care au fiert bulgarii.Se adauga si vanilie dupa gust si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-a racit foarte bine se toarna compozitia intr-un castron,deasupra se pun bulgarii si se decoreaza cu miez de nuca,stafide si bucati de ciocolata.Se serveste rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii