1. Algoritmul este simplu; pentru fiecare litru de lapte folosim 3 ouă .
2. Albuşurile se bat spumă tare iar la sfârşit adăugăm zahărul respectiv o lingură de zahăr pentru fiecare albuş .
3. Gălbenuşurile se freacă cu zahăr şi vanilie, la fel o lingură de zahăr pentru fiecare gălbenuş .Opţional se adaugă o linguriţă de făină pentru fiecare litru de lapte pentru a obţine o consistenţă mai mare a laptelui .
4. Peste gălbenuşuri se adaugă laptele amestecând continuu iar când începe să fiarbă putem pune norişorii de spumă şi fierbem la foc mic pe ambele părţi.
Se serveşte rece !
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii