Preparare:laptele se fierbe cu 150 g zahar.Albusurile se bat spuma cu telul,adaugand treptat 100 g zahar.din albusul batut spuma,se iau galuste cu lingura(umezita)si se pun in cratita cu lapte,la felul moderat,unde se tin cca 2 minute pe fiecare parte.
Galustele se scot intrun vas separat.Laptele se strecoara si se lasa sa se raceasca.Galbenusurile se amesteca bine cu 100 g zahar,adaugand cate putin lapte racit si amestecand la fel moderat pentru a nu se lipi de vas,si se lasa sa se raceasca pana se ingroasa putin.
Se adauga zaharul vanilinat si se lasa sa se raceasca compozitia.dupa racire,
se pune crema in compotierea si se aranjeaza deasupra galuste de albus,servinduse rece(apropo eu sunt alexandra cimpean sunt din vulcan shi am 13 ani cine vrea sa luam legatura ma gaseste pe id.:alexandra_rebela28 la revedere:-H)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii