autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

lapte de pasare

Autor: alexandra cimpean (Bucatar sef)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra cimpean (Bucatar sef)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 august 2007

Ingrediente
Pentru 10 portii:, *2 l lapte, oua,350g zahar,10 g zahar vanilinat,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Preparare:laptele se fierbe cu 150 g zahar.Albusurile se bat spuma cu telul,adaugand treptat 100 g zahar.din albusul batut spuma,se iau galuste cu lingura(umezita)si se pun in cratita cu lapte,la felul moderat,unde se tin cca 2 minute pe fiecare parte.
Galustele se scot intrun vas separat.Laptele se strecoara si se lasa sa se raceasca.Galbenusurile se amesteca bine cu 100 g zahar,adaugand cate putin lapte racit si amestecand la fel moderat pentru a nu se lipi de vas,si se lasa sa se raceasca pana se ingroasa putin.
Se adauga zaharul vanilinat si se lasa sa se raceasca compozitia.dupa racire,
se pune crema in compotierea si se aranjeaza deasupra galuste de albus,servinduse rece(apropo eu sunt alexandra cimpean sunt din vulcan shi am 13 ani cine vrea sa luam legatura ma gaseste pe id.:alexandra_rebela28 la revedere:-H)
Daca ti-a placut reteta noastra "lapte de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
CUIBURI (LAPTE DE PASARE) CA LA CARTE

CUIBURI (LAPTE DE PASARE) CA LA CARTE

Separăm gălbenuşurile de albuşuri şi le punem în boluri separate. Punem câte un vârf de

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Laptele se pune la fiert,intre timp se freaca galbenusurile spuma cu 5 linguri de zahar,iar albusurile

45 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

25 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • *2 l lapte, oua,350g zahar,10 g zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gaufres au chocolat (Faguri cu ciocolata)