autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

lapte de pasare

Autor: alexandra cimpean (Bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra cimpean (Bucatar)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 august 2007

Ingrediente
Pentru 10 portii:, *2 l lapte, oua,350g zahar,10 g zahar vanilinat,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Preparare:laptele se fierbe cu 150 g zahar.Albusurile se bat spuma cu telul,adaugand treptat 100 g zahar.din albusul batut spuma,se iau galuste cu lingura(umezita)si se pun in cratita cu lapte,la felul moderat,unde se tin cca 2 minute pe fiecare parte.
Galustele se scot intrun vas separat.Laptele se strecoara si se lasa sa se raceasca.Galbenusurile se amesteca bine cu 100 g zahar,adaugand cate putin lapte racit si amestecand la fel moderat pentru a nu se lipi de vas,si se lasa sa se raceasca pana se ingroasa putin.
Se adauga zaharul vanilinat si se lasa sa se raceasca compozitia.dupa racire,
se pune crema in compotierea si se aranjeaza deasupra galuste de albus,servinduse rece(apropo eu sunt alexandra cimpean sunt din vulcan shi am 13 ani cine vrea sa luam legatura ma gaseste pe id.:alexandra_rebela28 la revedere:-H)
Daca ti-a placut reteta noastra "lapte de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort lapte de pasare cu cacao

Tort lapte de pasare cu cacao

blatul: se incalzesc ouale cu galbenusurile,un pic de sare si cu zaharul la bain-marie pana ajunge

55 voturi    36 comentarii
5h
Torturi
Lapte de pasare(bulgari de zapada)

Lapte de pasare(bulgari de zapada)

Cantitatile scrise,sint pt.o portie imensa de” Lapte de pasare”. Albusurile se bat spuma,se

33 voturi    21 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

25 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • *2 l lapte, oua,350g zahar,10 g zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Tarta cu mere