autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Lapte de pasare

   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
oua, lapte, miere zahar, vanilie, rom

Dificultate: Medie Timp: 30 min

97 voturi

Mod de preparare

Se taie vanilia, se curata si se adauga cu totul la laptele care fierbe. Ouala separate, se bate bezea albusul, apoi cu o lingura se fac gogosi in laptele fierbinte.Se adauga mierea, restul si galbenurusile (2 de persoana). Se raceste si astfel de serveste.
In cupe din cristal etc si garnisite cu frunze de menta sau flori de orhidee etc. Desert super elegant, se poate servi la sampanie si la ocazii festive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Lapte de pasare(bulgari de zapada)

Lapte de pasare(bulgari de zapada)

Cantitatile scrise,sint pt.o portie imensa de” Lapte de pasare”. Albusurile se bat spuma,se

33 voturi    21 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Lapte de pasăre

Lapte de pasăre

1. Algoritmul este simplu; pentru fiecare litru de lapte folosim 3 ouă . 2. Albuşurile se bat

1 vot    1 comentariu
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

97 voturi

Ingrediente

  • oua
  • lapte
  • miere zahar
  • vanilie
  • rom

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Tiramisu cu fructe de pãdure Tiramisu cu fructe de pãdure

Este un desert pe care il apreciem vara, când este asa de cald si avem nevoie de "ceva rece". La noi e incã

16 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Sorbet de lamaie