autor:

Georgiana Cosac

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Lasagna

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1 pachet foi lasagne, o ceapa mare, o legatura cimbru, 250 g carne tocata de vitel, 4 linguri faina, 2 cani cu supa de legume, 200 g cascaval ras sau parmezan, 250 ml smantana, o cutie mare cu sos de rosii, 5 linguri de unt, 1,5 litri lapte

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin ulei de masline, se adauga carnea, sosul de rosii, cimbrul, sare, piper si se lasa pe foc 15 minute.
Separat, se prepara sosul bechamel din unt, faina si lapte amestecate pe foc mic pana se obtine un sos ca smantana.
Se unge o tava inalta cu unt si putin bechamel , se pune un rand de foi lasagne, un strat de umplutura, unul de sos si tot asa. Ultimul strat, cel de bechamel va fi mai ros. Peste el se rade cascavalul.
Se da la cuptor timp de 30 minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile.

36 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Lasagna piept de pui si ciuperci

Lasagna piept de pui si ciuperci

Se caleste ceapa, se aduce pieptul de pui taiat cubulete, dupa ce s-a prajit si acesta, se adauga

2 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi lasagne
  • o ceapa mare
  • o legatura cimbru
  • 250 g carne tocata de vitel
  • 4 linguri faina
  • 2 cani cu supa de legume
  • 200 g cascaval ras sau parmezan
  • 250 ml smantana
  • o cutie mare cu sos de rosii
  • 5 linguri de unt
  • 1,5 litri lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

220 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână: Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul

11 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă cu smântână