autor:

Georgiana Cosac

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Lasagna

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1 pachet foi lasagne, o ceapa mare, o legatura cimbru, 250 g carne tocata de vitel, 4 linguri faina, 2 cani cu supa de legume, 200 g cascaval ras sau parmezan, 250 ml smantana, o cutie mare cu sos de rosii, 5 linguri de unt, 1,5 litri lapte

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin ulei de masline, se adauga carnea, sosul de rosii, cimbrul, sare, piper si se lasa pe foc 15 minute.
Separat, se prepara sosul bechamel din unt, faina si lapte amestecate pe foc mic pana se obtine un sos ca smantana.
Se unge o tava inalta cu unt si putin bechamel , se pune un rand de foi lasagne, un strat de umplutura, unul de sos si tot asa. Ultimul strat, cel de bechamel va fi mai ros. Peste el se rade cascavalul.
Se da la cuptor timp de 30 minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu ciuperci si legume

Lasagna cu ciuperci si legume

Toate legumele curatate, spalate, taiate cubulete, ciupercile feliate, se calesc intr-un vas cu ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Lasagna bologneza

Lasagna bologneza

1. Se toaca morcovul si una dintre cepe si se calesc in unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi lasagne
  • o ceapa mare
  • o legatura cimbru
  • 250 g carne tocata de vitel
  • 4 linguri faina
  • 2 cani cu supa de legume
  • 200 g cascaval ras sau parmezan
  • 250 ml smantana
  • o cutie mare cu sos de rosii
  • 5 linguri de unt
  • 1,5 litri lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

128 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gnocchi cu pesto genovez