autor:

Georgiana Cosac

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Lasagna

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1 pachet foi lasagne, o ceapa mare, o legatura cimbru, 250 g carne tocata de vitel, 4 linguri faina, 2 cani cu supa de legume, 200 g cascaval ras sau parmezan, 250 ml smantana, o cutie mare cu sos de rosii, 5 linguri de unt, 1,5 litri lapte

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin ulei de masline, se adauga carnea, sosul de rosii, cimbrul, sare, piper si se lasa pe foc 15 minute.
Separat, se prepara sosul bechamel din unt, faina si lapte amestecate pe foc mic pana se obtine un sos ca smantana.
Se unge o tava inalta cu unt si putin bechamel , se pune un rand de foi lasagne, un strat de umplutura, unul de sos si tot asa. Ultimul strat, cel de bechamel va fi mai ros. Peste el se rade cascavalul.
Se da la cuptor timp de 30 minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna de carne cu sos Bechamel

Lasagna de carne cu sos Bechamel

Lasagna este originarã din America de N. Chiar dacã se crede cã este o mâncare tipicã italianã.

12 voturi    7 comentarii
50 min
Paste si pizza
Lasagna cu foi de casa

Lasagna cu foi de casa

Pentru sosul Ragu: Intr-o tigaie, calim in uleiul incins ceapa taiata marunt si usturoiul taiat

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi lasagne
  • o ceapa mare
  • o legatura cimbru
  • 250 g carne tocata de vitel
  • 4 linguri faina
  • 2 cani cu supa de legume
  • 200 g cascaval ras sau parmezan
  • 250 ml smantana
  • o cutie mare cu sos de rosii
  • 5 linguri de unt
  • 1,5 litri lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

130 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

221 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
pizza de casa