Carnea tocata din piept de pui se caleste impreuna cu doua cepsoare rosii in 3 linguri de ulei extravirgin de masline.Adaugam jumatate din cutia de rosii tocate(Pomodore),cele trei linguri de bulion(Reflets de France),lingura de nucsoara rasa,lingura de menta uscata,cele doua linguri de Pesto alla Genovese si calim cam 5-7 minute mestecand in permanenta.La urma adaugam sare,piper si alte mirodenii dupa gustul fiecaruia.Multa lume foloseste sos bechamel,eu nu folosesc deoarece ne face rau,dar fac un sos din doua linguri de amidon alimentar desfacut in lapte dulce,pe care il torn peste compozitia din tava.Apoi incepem sa punem un rand de foi Lasagne Agnesi, un rand de carne.Dupa ce am terminat de pus in tava tot, adaugam cealalta jumatate de rosii tocate in bulion si apoi venim cu laptele amestecat cu cele doua linguri de amidon.Lasam la cuptor cel putin 60 de minute(daca este nevoie de mai mult, lasam mai mult pana scade sosul.La urma cu 10 minute inainte sa inchidem focul punem cascavalul ras,amestecat cu doua oua.Eu personal mananc lasagna cu smantana sau iaurt pe deasupra si daca am si rosii mici(cherry)mai motzez si cu rosii micute. Pofta buna !!!Si voie buna !!!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii