autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Lasagna cu carne tocata din piept de pui.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
1 kg carne tocata din piept de pui., 1 cutie rosii tocate in bulion(Pomodore)., 1 cutie Lasagna foi italienesti(italienesti sunt cele mai bune si se numesc'Agnesi lasagne')., 2 oua si cascaval cat va place., 3 linguri ulei extravirgin din masline., 2 linguri Pesto alla Genovese., 1 lingura menta uscata., 3 linguri Reflets de France(este un sos de bulion frantuzesc, care se gaseste in Carrefour)., 1 lingurita nucsoara rasa., 2 cepsoare rosii., Cascaval ras dupa pofta inimii., Sare, piper si alte mirodenii.

Dificultate: Medie Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata din piept de pui se caleste impreuna cu doua cepsoare rosii in 3 linguri de ulei extravirgin de masline.Adaugam jumatate din cutia de rosii tocate(Pomodore),cele trei linguri de bulion(Reflets de France),lingura de nucsoara rasa,lingura de menta uscata,cele doua linguri de Pesto alla Genovese si calim cam 5-7 minute mestecand in permanenta.La urma adaugam sare,piper si alte mirodenii dupa gustul fiecaruia.Multa lume foloseste sos bechamel,eu nu folosesc deoarece ne face rau,dar fac un sos din doua linguri de amidon alimentar desfacut in lapte dulce,pe care il torn peste compozitia din tava.Apoi incepem sa punem un rand de foi Lasagne Agnesi, un rand de carne.Dupa ce am terminat de pus in tava tot, adaugam cealalta jumatate de rosii tocate in bulion si apoi venim cu laptele amestecat cu cele doua linguri de amidon.Lasam la cuptor cel putin 60 de minute(daca este nevoie de mai mult, lasam mai mult pana scade sosul.La urma cu 10 minute inainte sa inchidem focul punem cascavalul ras,amestecat cu doua oua.Eu personal mananc lasagna cu smantana sau iaurt pe deasupra si daca am si rosii mici(cherry)mai motzez si cu rosii micute. Pofta buna !!!Si voie buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne tocata din piept de pui." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fattah din naut sau fattah al hommos

Fattah din naut sau fattah al hommos

Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Felicitari Carmen !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Arata foarte bine. Felicitari Carmen!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    E foarte buna, imi place, e hranitoare, felicitari Carmen.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Imi place tare mult...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      Si eu fac destul de des lasagna,e un preparat tare gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata din piept de pui.
  • 1 cutie rosii tocate in bulion(Pomodore).
  • 1 cutie Lasagna foi italienesti(italienesti sunt cele mai bune si se numesc'Agnesi lasagne').
  • 2 oua si cascaval cat va place.
  • 3 linguri ulei extravirgin din masline.
  • 2 linguri Pesto alla Genovese.
  • 1 lingura menta uscata.
  • 3 linguri Reflets de France(este un sos de bulion frantuzesc
  • care se gaseste in Carrefour).
  • 1 lingurita nucsoara rasa.
  • 2 cepsoare rosii.
  • Cascaval ras dupa pofta inimii.
  • Sare
  • piper si alte mirodenii.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari Carmen !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la gratar