autor:

LUBITA

» » Retete de post

Lasagna cu ciuperci si legume

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2016

Ingrediente
1cutie lasagna cu spanac, 1ceapa, 1morcov, 1dovlecel, 1bulb de fenicul, 1ardei gras rosu, 500g ciuperci, 1ardei iute, 1borcan rosii cherry conservate de mine sau din comert, 20ml ulei, 1cana suc de rosii, sare, piper, 100ml vin alb, 100g cascaval de post sau nu

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Toate legumele curatate, spalate, taiate cubulete, ciupercile feliate, se calesc intr-un vas cu ulei incins,dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile scurse,si se lasa pe foc 15min amestecand sa nu se lipeasca, apoi se condimenteaza cu sare, piper, putin cimbru, se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana scade.

Intr-un vas termorezistent sau tava, se pune jumatate din sucul de rosii (daca este prea gros,se adauga apa), se pun cate 2 foi de lasagna alaturate, deasupra 2 linguri cu legume, se acopera cu alte foi,si tot asa pana se termina si umplutura si foile; se adauga restul de suc de rosii, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30 min. Dupa acest timp se scoate se presara cascavalul ras si se lasa sa se gratineze 10min, dupa care se taie si se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Hidratam stafidele in esenta de rom si vanilie. Puteti folosi orice fel de gem, de prune, gutuie,

13 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post
Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri. Uleiul il punem a incins

6 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1cutie lasagna cu spanac
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1dovlecel
  • 1bulb de fenicul
  • 1ardei gras rosu
  • 500g ciuperci
  • 1ardei iute
  • 1borcan rosii cherry conservate de mine sau din comert
  • 20ml ulei
  • 1cana suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 100ml vin alb
  • 100g cascaval de post sau nu

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Ciuperci pleurotus marinate la cuptor