Toate legumele curatate, spalate, taiate cubulete, ciupercile feliate, se calesc intr-un vas cu ulei incins,dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile scurse,si se lasa pe foc 15min amestecand sa nu se lipeasca, apoi se condimenteaza cu sare, piper, putin cimbru, se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana scade.
Intr-un vas termorezistent sau tava, se pune jumatate din sucul de rosii (daca este prea gros,se adauga apa), se pun cate 2 foi de lasagna alaturate, deasupra 2 linguri cu legume, se acopera cu alte foi,si tot asa pana se termina si umplutura si foile; se adauga restul de suc de rosii, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30 min. Dupa acest timp se scoate se presara cascavalul ras si se lasa sa se gratineze 10min, dupa care se taie si se serveste cald.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii