Toate legumele curatate, spalate, taiate cubulete, ciupercile feliate, se calesc intr-un vas cu ulei incins,dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile scurse,si se lasa pe foc 15min amestecand sa nu se lipeasca, apoi se condimenteaza cu sare, piper, putin cimbru, se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana scade.
Intr-un vas termorezistent sau tava, se pune jumatate din sucul de rosii (daca este prea gros,se adauga apa), se pun cate 2 foi de lasagna alaturate, deasupra 2 linguri cu legume, se acopera cu alte foi,si tot asa pana se termina si umplutura si foile; se adauga restul de suc de rosii, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30 min. Dupa acest timp se scoate se presara cascavalul ras si se lasa sa se gratineze 10min, dupa care se taie si se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii