Toate legumele curatate, spalate, taiate cubulete, ciupercile feliate, se calesc intr-un vas cu ulei incins,dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile scurse,si se lasa pe foc 15min amestecand sa nu se lipeasca, apoi se condimenteaza cu sare, piper, putin cimbru, se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana scade.
Intr-un vas termorezistent sau tava, se pune jumatate din sucul de rosii (daca este prea gros,se adauga apa), se pun cate 2 foi de lasagna alaturate, deasupra 2 linguri cu legume, se acopera cu alte foi,si tot asa pana se termina si umplutura si foile; se adauga restul de suc de rosii, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30 min. Dupa acest timp se scoate se presara cascavalul ras si se lasa sa se gratineze 10min, dupa care se taie si se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii