1. Se taie vanata si dovleceii in rondele subtiri.
2. Ciupercile se taie si ele marunt. Se rade mozzarela pe razatoarea mare si se imparte compozitia in 3.
3. Se unge o tava de 22 × 33 cm. cu unt sau ulei. Se pune un strat de foi, sos de rosii, rondele de vinete, rondele de dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana; din nou un strat de foi, sos de rosii, vinete, dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana. Se repeta acest lucru inca o data. Se da la cuptor, la foc mediu, cca. 45 de minute. Cand cascavalul are o culoare aurie, se scoate din cuptor, se serveste calda, insotita de un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii