autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

LASAGNA CU DOVLECEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
1 pachet foi de lasagna,(din comert), 500 ml.bulion, , 500 ml. smantana., 500 g. mozzarela,, 1 vanata,, 2 dovlecei(de preferat zucchini), 500 g. ciuperci,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1. Se taie vanata si dovleceii in rondele subtiri.
2. Ciupercile se taie si ele marunt. Se rade mozzarela pe razatoarea mare si se imparte compozitia in 3.
3. Se unge o tava de 22 × 33 cm. cu unt sau ulei. Se pune un strat de foi, sos de rosii, rondele de vinete, rondele de dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana; din nou un strat de foi, sos de rosii, vinete, dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana. Se repeta acest lucru inca o data. Se da la cuptor, la foc mediu, cca. 45 de minute. Cand cascavalul are o culoare aurie, se scoate din cuptor, se serveste calda, insotita de un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "LASAGNA CU DOVLECEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de praz cu masline

Mancarica de praz cu masline

Am curatat ceapa ,am taiat rondele si am pus-o intr-o oala teflon impreuna cu inimile,sare si piper

2 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zucchini Cu Brânză

Zucchini Cu Brânză

Se pune zucchini la prăjit, se condimentează cu piper şi sare sau vegeta, se lasă cam 20 minute.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de lasagna,(din comert)
  • 500 ml.bulion
  • 500 ml. smantana.
  • 500 g. mozzarela,
  • 1 vanata,
  • 2 dovlecei(de preferat zucchini)
  • 500 g. ciuperci,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Iahnie de fasole alba cu pui