Tocam ardeii, rosiile si ceapa.
Tocam ardeii, rosiile si ceapa.
Calim legumele pentru 10 minute aproximativ, adaugam sucul de rosii, condimentele si busuiocul tocat, continuand fierberea pentru 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecam cu grija si pastram vasul pe foc pana ce carnea se patrunde suficient.
Intr-o tava de cuptor, intindem pe rand, foi de lasagna, turnam jumatate de cantitate din ouale batute cu smantana, presaram branza rasa si adaugam pieptul de pui cu sucul de rosii.
(Repetam operatiunea, asezand straturi foi de lasagna, branza rasa, sosul de rosii cu pieptul de pui tocat).
Se coace la 160 de grade C, pentru 45-50 de minte.
Se serveste calda. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii