Vanata se pregateste in steamer 30 minute, apoi se cojeste si se taie in cubulete mari.
Se preincalzeste cuptorul la 200 gr. C.
Intr-o tigaie se prajesc in uleiul de masline, cca 10 minute, la foc mic, vinetele impreuna cu usturoiul si cimbrul. Se adauga rosiile, otetul balsamic si busuoicul. Se lasa sa fiarba 10 minute, pana se obtine un sos gros.
Am impartit compozitia in doua, pentru cele doua craticioare de lut. Se aseaza un strat de sos, unul de cascaval, unul de parmezan, unul de lasagna, incepand cu unul de sos si terminand cu lasagna. La final se pudreaza cu parmezan si stropeste cu ulei de masline.
Se da la cuptorul incins 30 minute.
Dupa reteta Jamie Oliver
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii