autor:

iri nuca
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iri nuca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2013

Ingrediente
1 vanata, 4 catei usturoi, 1 lingurita cimbru uscat, 3 linguri ulei de masline, 1 conserva rosii, 1 lingurita otet balsamic, 1 lingura busuioc proaspat, 150 gr cascaval ras, 100 gr parmezan ras, 6 foi lasagna

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Vanata se pregateste in steamer 30 minute, apoi se cojeste si se taie in cubulete mari.
Se preincalzeste cuptorul la 200 gr. C.
Intr-o tigaie se prajesc in uleiul de masline, cca 10 minute, la foc mic, vinetele impreuna cu usturoiul si cimbrul. Se adauga rosiile, otetul balsamic si busuoicul. Se lasa sa fiarba 10 minute, pana se obtine un sos gros.
Am impartit compozitia in doua, pentru cele doua craticioare de lut. Se aseaza un strat de sos, unul de cascaval, unul de parmezan, unul de lasagna, incepand cu unul de sos si terminand cu lasagna. La final se pudreaza cu parmezan si stropeste cu ulei de masline.
Se da la cuptorul incins 30 minute.
Dupa reteta Jamie Oliver
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete

Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete

1. Pentru legume, incinge uleiul intr-o tigaie mare.Pune toate legumele in tigaie si caleste-le pana

6 voturi    5 comentarii
1h
Sosuri
Lasagna cu vinete

Lasagna cu vinete

1. Se pregateste sosul béchamel.Se toarna laptele intr-o cratita, se adauga morcovul, ceapa, frunza

8 voturi    7 comentarii
2h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    gut!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingura busuioc proaspat
  • 150 gr cascaval ras
  • 100 gr parmezan ras
  • 6 foi lasagna

Raporteaza reteta

Retete
de iri nuca
salata de primavara cu orez

salata de primavara cu orez

Se spala orezul si se fierbe, se clateste cu apa rece si se lasa la racit. Branza si legumele se

20 voturi    4 comentarii
40 min
Salate reci
vinete la gratar cu usturoi

vinete la gratar cu usturoi

Se taie vinetele rondele de cca 1 cm grosime si se prajesc pe gratar pe ambele parti pana se inmoaie.

9 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Paine neagra cu chimen (pentru masina de facut paine)

Paine neagra cu chimen (pentru masina de facut paine)

Se introduc in cuva masinii de facut paine, pe rand: apa, uleiul de masline, zaharul, sarea, chimenul.

6 voturi    5 comentarii
3h 20 min
Aluaturi si Foietaje
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

gut!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci pane