autor:

ELENA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Lasagne de cartofi

Autor: ELENA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELENA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg cartofi, 2 cepe mari, 2cuti de smantana lichida(20cl), 300g de cascaval ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se taie cartofi curatati in rondele foarte fine. Se aseaza jumatate din cartofi intr-un vas de yena (pentru cuptor)se adauga ceapa taiata fasi subtiri iar peste ceapa 100g de cascaval.Se adauga un pic de sare si piper dupa care cealalta jumatate de cartofi taiati subtiri la sfarsit se toarna smantana se acopera cu o foaie de aluminiu si se pune la fiert in cuptor la 200°. 30min dupa , se scoate de la cuptor se presareaza restul cascavalului se da iar la cuptor pana ce cascavalul este rumenit .Se serveste cald ;
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Oua cu legume in stil turcesc (Menemen)

Oua cu legume in stil turcesc (Menemen)

Cepele se taie felii, ardeii se taie pe jumatate, se curata de cotor si se feliaza, rosiile le taiem

21 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi marmorati

Piure de cartofi marmorati

Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu 40 gr unt, 150 ml lapte, sare si piper,

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    IMI PLACE

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2cuti de smantana lichida(20cl)
  • 300g de cascaval ras
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ELENA
chec cu masline si sunca

chec cu masline si sunca

Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin

6 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mâncare de năut cu pui și stafide