Se taie cartofi curatati in rondele foarte fine. Se aseaza jumatate din cartofi intr-un vas de yena (pentru cuptor)se adauga ceapa taiata fasi subtiri iar peste ceapa 100g de cascaval.Se adauga un pic de sare si piper dupa care cealalta jumatate de cartofi taiati subtiri la sfarsit se toarna smantana se acopera cu o foaie de aluminiu si se pune la fiert in cuptor la 200°. 30min dupa , se scoate de la cuptor se presareaza restul cascavalului se da iar la cuptor pana ce cascavalul este rumenit .Se serveste cald ;
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii