Autor:
ELENA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010
Ingrediente
1kg cartofi, 2 cepe mari, 2cuti de smantana lichida(20cl), 300g de cascaval ras, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie cartofi curatati in rondele foarte fine. Se aseaza jumatate din cartofi intr-un vas de yena (pentru cuptor)se adauga ceapa taiata fasi subtiri iar peste ceapa 100g de cascaval.Se adauga un pic de sare si piper dupa care cealalta jumatate de cartofi taiati subtiri la sfarsit se toarna smantana se acopera cu o foaie de aluminiu si se pune la fiert in cuptor la 200°. 30min dupa , se scoate de la cuptor se presareaza restul cascavalului se da iar la cuptor pana ce cascavalul este rumenit .Se serveste cald ;
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne de cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate