autor:

ELENA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Lasagne de cartofi

Autor: ELENA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELENA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg cartofi, 2 cepe mari, 2cuti de smantana lichida(20cl), 300g de cascaval ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se taie cartofi curatati in rondele foarte fine. Se aseaza jumatate din cartofi intr-un vas de yena (pentru cuptor)se adauga ceapa taiata fasi subtiri iar peste ceapa 100g de cascaval.Se adauga un pic de sare si piper dupa care cealalta jumatate de cartofi taiati subtiri la sfarsit se toarna smantana se acopera cu o foaie de aluminiu si se pune la fiert in cuptor la 200°. 30min dupa , se scoate de la cuptor se presareaza restul cascavalului se da iar la cuptor pana ce cascavalul este rumenit .Se serveste cald ;
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza murata cu carnati de porc de casa, la cuptor

Varza murata cu carnati de porc de casa, la cuptor

Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire. Intr-o oala de tuci,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute 1)

Ciupercute 1)

Se pregatesc ca si la reteta \"Ciupercute natur\".es umplu cu gogosarul taiat marunt si morcovul

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    IMI PLACE

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2cuti de smantana lichida(20cl)
  • 300g de cascaval ras
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ELENA
chec cu masline si sunca

chec cu masline si sunca

Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin

6 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole batuta