Ca sã ies din obisnuintã am schimbat carnea pe cârnati proaspeti, am folosit cârnati neafumati acei numai buni pentru frigãrui...
Reteta am gãsit-o într-o revistã culinarã , arãta asa de bine cã nu am rezistat sã nu experimentez.
1) Ceapa si usturoiul tocat mãrunt se cãleste în ulei, când începe sã îsi schimbe culoarea adaugã rosiile tocate (curãtate de pielitã) si lasã sã se înmoaie.
2) Adaugã pasta de tomate si cârnati tocati, condimenteazã si lasã pe foc încã 5 minute amestecând din când în când.
La urmã am pus jumãtate din sosul bechamel.
3)În vasul pentru cuptor ( sã fie unul mai adânc) pune putin ulei si pune foile de lasanha.
Peste foi distribuie o parte din preparatul de carne apoi iar foi de lasanha si tot asa pânã se terminã.
Acoperã cu foi de lasanha, toarnã restul de bechamel apoi brânza rasã.
Dã la cuptor la 190ºC circa de 30 min.
Serveste imediat cu salatã.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii