Ca sã ies din obisnuintã am schimbat carnea pe cârnati proaspeti, am folosit cârnati neafumati acei numai buni pentru frigãrui...
Reteta am gãsit-o într-o revistã culinarã , arãta asa de bine cã nu am rezistat sã nu experimentez.
1) Ceapa si usturoiul tocat mãrunt se cãleste în ulei, când începe sã îsi schimbe culoarea adaugã rosiile tocate (curãtate de pielitã) si lasã sã se înmoaie.
2) Adaugã pasta de tomate si cârnati tocati, condimenteazã si lasã pe foc încã 5 minute amestecând din când în când.
La urmã am pus jumãtate din sosul bechamel.
3)În vasul pentru cuptor ( sã fie unul mai adânc) pune putin ulei si pune foile de lasanha.
Peste foi distribuie o parte din preparatul de carne apoi iar foi de lasanha si tot asa pânã se terminã.
Acoperã cu foi de lasanha, toarnã restul de bechamel apoi brânza rasã.
Dã la cuptor la 190ºC circa de 30 min.
Serveste imediat cu salatã.
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii