autor:

onil

» » Mancaruri cu carne

Lasagna

Autor: onil (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: onil (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 aprilie 2012

Ingrediente
500 gr carne de pui sau amestec porc cu vita (se recomanda carne slaba), 4-5 cepe potrivite, 2-3 morcovi, 1-2 gogosari (ardei gras), piper, oregano, 4 oua, 1 pahar de vin alb (sau otet de mere diluat cu apa, atat cat sa nu fie acru), suc de rosii, cascaval (optional), ,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun la calit legumele in putin ulei de masline, apoi se adauga carnea. Cand aceasta este gata se adauga 2 oua batute ca pentru omleta si se inabuse la foc mic. Cand scade putin sosul se adauga paharul de vin alb.

Tava trebuie unsa si tapetata inainte de a aseza foile de lasagna (la distanta de 2-3 cm intre ele). Apoi se aseaza un strat de compozitie, se rade putin cascaval deasupra (optional) apoi iar foaie, iar compozitie si tot asa pana cand terminati compozitia. Ultimul strat trebuie sa fie de carne. Peste acesta se adauga 2 oua batute si suc de rosii (sau bulion diluat) pana acopera ultimul strat de foi.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil, 45-60 min la 180 de grade.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Lasagna

Lasagna

Intai se face sosul Ragu. Se toaca ceapa marunt si se prajeste in ulei nu prea mult. Cand s-a rumenit

10 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Se caleste ceapa in putin ulei. Apoi adaugati carnea tocata pana cand se caleste putin, apoi adaugati

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne de pui sau amestec porc cu vita (se recomanda carne slaba)
  • 4-5 cepe potrivite
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 gogosari (ardei gras)
  • piper
  • oregano
  • 4 oua
  • 1 pahar de vin alb (sau otet de mere diluat cu apa
  • atat cat sa nu fie acru)
  • suc de rosii
  • cascaval (optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pulpe de pui la ceaun