autor:

onil

» » Mancaruri cu carne

Lasagna

Autor: onil (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: onil (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 aprilie 2012

Ingrediente
500 gr carne de pui sau amestec porc cu vita (se recomanda carne slaba), 4-5 cepe potrivite, 2-3 morcovi, 1-2 gogosari (ardei gras), piper, oregano, 4 oua, 1 pahar de vin alb (sau otet de mere diluat cu apa, atat cat sa nu fie acru), suc de rosii, cascaval (optional), ,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun la calit legumele in putin ulei de masline, apoi se adauga carnea. Cand aceasta este gata se adauga 2 oua batute ca pentru omleta si se inabuse la foc mic. Cand scade putin sosul se adauga paharul de vin alb.

Tava trebuie unsa si tapetata inainte de a aseza foile de lasagna (la distanta de 2-3 cm intre ele). Apoi se aseaza un strat de compozitie, se rade putin cascaval deasupra (optional) apoi iar foaie, iar compozitie si tot asa pana cand terminati compozitia. Ultimul strat trebuie sa fie de carne. Peste acesta se adauga 2 oua batute si suc de rosii (sau bulion diluat) pana acopera ultimul strat de foi.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil, 45-60 min la 180 de grade.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Lasagna cu trei feluri de branza si spanac

Lasagna cu trei feluri de branza si spanac

Morcovul se curata si se rade pe razatoarea mica iar ceapa si usturoiul curatate se taie marunt.

4 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza
Lasagna cu carne de vita

Lasagna cu carne de vita

Se rumenesc ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare, piper si se fierb

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne de pui sau amestec porc cu vita (se recomanda carne slaba)
  • 4-5 cepe potrivite
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 gogosari (ardei gras)
  • piper
  • oregano
  • 4 oua
  • 1 pahar de vin alb (sau otet de mere diluat cu apa
  • atat cat sa nu fie acru)
  • suc de rosii
  • cascaval (optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc