Se pun la calit legumele in putin ulei de masline, apoi se adauga carnea. Cand aceasta este gata se adauga 2 oua batute ca pentru omleta si se inabuse la foc mic. Cand scade putin sosul se adauga paharul de vin alb.
Tava trebuie unsa si tapetata inainte de a aseza foile de lasagna (la distanta de 2-3 cm intre ele). Apoi se aseaza un strat de compozitie, se rade putin cascaval deasupra (optional) apoi iar foaie, iar compozitie si tot asa pana cand terminati compozitia. Ultimul strat trebuie sa fie de carne. Peste acesta se adauga 2 oua batute si suc de rosii (sau bulion diluat) pana acopera ultimul strat de foi.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil, 45-60 min la 180 de grade.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii