autor:

onil

» » Mancaruri cu carne

Lasagna

Autor: onil (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: onil (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 aprilie 2012

Ingrediente
500 gr carne de pui sau amestec porc cu vita (se recomanda carne slaba), 4-5 cepe potrivite, 2-3 morcovi, 1-2 gogosari (ardei gras), piper, oregano, 4 oua, 1 pahar de vin alb (sau otet de mere diluat cu apa, atat cat sa nu fie acru), suc de rosii, cascaval (optional), ,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun la calit legumele in putin ulei de masline, apoi se adauga carnea. Cand aceasta este gata se adauga 2 oua batute ca pentru omleta si se inabuse la foc mic. Cand scade putin sosul se adauga paharul de vin alb.

Tava trebuie unsa si tapetata inainte de a aseza foile de lasagna (la distanta de 2-3 cm intre ele). Apoi se aseaza un strat de compozitie, se rade putin cascaval deasupra (optional) apoi iar foaie, iar compozitie si tot asa pana cand terminati compozitia. Ultimul strat trebuie sa fie de carne. Peste acesta se adauga 2 oua batute si suc de rosii (sau bulion diluat) pana acopera ultimul strat de foi.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil, 45-60 min la 180 de grade.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Lasagna cu pui

Lasagna cu pui

Tocam ardeii, rosiile si ceapa. Calim legumele pentru 10 minute aproximativ, adaugam sucul de rosii,

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Sos Ragu:Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul.

3 voturi    2 comentarii
3h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne de pui sau amestec porc cu vita (se recomanda carne slaba)
  • 4-5 cepe potrivite
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 gogosari (ardei gras)
  • piper
  • oregano
  • 4 oua
  • 1 pahar de vin alb (sau otet de mere diluat cu apa
  • atat cat sa nu fie acru)
  • suc de rosii
  • cascaval (optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu sparanghel