autor:

onil

» » Mancaruri cu carne

Lasagna

Autor: onil (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: onil (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 aprilie 2012

Ingrediente
500 gr carne de pui sau amestec porc cu vita (se recomanda carne slaba), 4-5 cepe potrivite, 2-3 morcovi, 1-2 gogosari (ardei gras), piper, oregano, 4 oua, 1 pahar de vin alb (sau otet de mere diluat cu apa, atat cat sa nu fie acru), suc de rosii, cascaval (optional), ,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun la calit legumele in putin ulei de masline, apoi se adauga carnea. Cand aceasta este gata se adauga 2 oua batute ca pentru omleta si se inabuse la foc mic. Cand scade putin sosul se adauga paharul de vin alb.

Tava trebuie unsa si tapetata inainte de a aseza foile de lasagna (la distanta de 2-3 cm intre ele). Apoi se aseaza un strat de compozitie, se rade putin cascaval deasupra (optional) apoi iar foaie, iar compozitie si tot asa pana cand terminati compozitia. Ultimul strat trebuie sa fie de carne. Peste acesta se adauga 2 oua batute si suc de rosii (sau bulion diluat) pana acopera ultimul strat de foi.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil, 45-60 min la 180 de grade.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Lasagna cu spanac si urda dulce

Lasagna cu spanac si urda dulce

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei bine incins. Se adauga spanacul si 50 ml apa si

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si-au schimbat culoarea i-am scos. Am adaugat ceapa

2 voturi    0 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne de pui sau amestec porc cu vita (se recomanda carne slaba)
  • 4-5 cepe potrivite
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 gogosari (ardei gras)
  • piper
  • oregano
  • 4 oua
  • 1 pahar de vin alb (sau otet de mere diluat cu apa
  • atat cat sa nu fie acru)
  • suc de rosii
  • cascaval (optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel