Intr-un vas punem la fiert apa, uleiul si sarea, iar cand incepe sa fiarba se ia de pe foc si se pune faina in ploaie, se amesteca viguros cu telul. Se omogenizeaza si se mai pune pe foc 2 min. amestecand, apoi cand s-a racit se adauga oualele pe rand. Intr-o tava sa pune hartie de copt si se pune compozitia cu punga sau sprit sau cu lingura in forma de gogosica, daca compozitia este moale se mai pune putina faina, apoi se dau la cuptor pana se rumenesc.
Pt. gaturile lebedelor facem cu punga in forma de S in tava de copt. Se taie gogosile in jumatate se umplu cu crema de vanilie se adauga gaturile apoi se orneaza cu frisca, din capac se taie in jumatate si se fac aripi, se pudreaza cu zahar pudra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii