Ingrediente
75 ml ulei, 70 ml apă, 100 g făină, 2 ouă, 250 g frişcă, 2 linguri cu sirop de ciocolată, 2 linguri cu sirop de căpşune, zahăr pudră pentru presărat, 2 cutiuţe de lapte condensat pentru sos, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
10 voturi
Mod de preparare
Pe o tavă unsă cu ulei şi tapetat cu făină, pune gogoşele formate cu linguriţaa, şi căteva bastonaşe în forma literei S făcute cu ajutorul unei pungi tăiate într-un colţi( pentru gâtul lebedei).
Gogoşelele se pun în tavă la foc puternic pentru 5 minute, apoi la foc potrivit până se rumenesc şi capătă crustă aurie.
Pune pe un platou 2 linguri cu sirop, una cu ciocolată, una cu căpşunr şi în mijlocul fiecăreia adaugă puţin lapte, iar cu o furculiţă fă un model, pornind din centru spre margini.
Taie gogoşelele pe mijloc şi umple-le cu frişcă(sau cu cremă de vanilie), apoi montează gâtul lebedei în frişcă.