autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Legume asortate

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
500g carne vita, 1 varza, 1 conopida mica, 2 morcovi, 2 linguri cu unt, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita se taie cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare. Se aduna spuma de cate ori este nevoie. Varza se taie, se freaca su putina sare si se caleste in unt. Se stinge cu putina apa calduta si se inabusa bine. Separat se fierbe conopida rupta buchetele si morcovii taiati rondele, in vase diferite, in apa cu sare. Legumele se adauga impreuna cu carnea peste varza. Se potriveste de sare, piper si se lasa sa scada bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna

9 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Platou taranesc

Platou taranesc

Se taie cubulete ceapa, morcovul, usturoiul, ciupercile si kaizerul. Se prajesc la foc mic cu o lingura

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Creier pane