autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Legume asortate

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
500g carne vita, 1 varza, 1 conopida mica, 2 morcovi, 2 linguri cu unt, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita se taie cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare. Se aduna spuma de cate ori este nevoie. Varza se taie, se freaca su putina sare si se caleste in unt. Se stinge cu putina apa calduta si se inabusa bine. Separat se fierbe conopida rupta buchetele si morcovii taiati rondele, in vase diferite, in apa cu sare. Legumele se adauga impreuna cu carnea peste varza. Se potriveste de sare, piper si se lasa sa scada bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna

9 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de vara

Tocanita de vara

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori,

7 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Șnițel ”tocat”