Carnea de vita se taie cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare. Se aduna spuma de cate ori este nevoie. Varza se taie, se freaca su putina sare si se caleste in unt. Se stinge cu putina apa calduta si se inabusa bine. Separat se fierbe conopida rupta buchetele si morcovii taiati rondele, in vase diferite, in apa cu sare. Legumele se adauga impreuna cu carnea peste varza. Se potriveste de sare, piper si se lasa sa scada bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii