autor:

emadina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

legume asortate

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
250 g fasole verde congelata, usturoi, suc de lamaie, 100 g boabe de porumb, 1 rosie, 5 cartofi, ulei de masline, patrunjel, sare, oregano, magheran

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fasolea si boabele de porumb se oparesc in apa clocotita si apoi se strecoara.
Din usturoi suc de lamaie si ulei de masline se face o maioneza peste care se pune fasolea si porumbul si se amesteca bine.
Cartofii se fierb cca.10 min. apoi se pun intr/un vas termorezistent uns cu ulei se condimenteaza si se dau la cuptor unde se tin pana se rumenesc.
Cartofii se pun intr/o farfurie, se adauga amestecul de fasole cu porumb si maioneza de usturoi si se orneaza cu rondele de rosii si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "legume asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna

9 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Musaca gratinata cu sos si cascaval

Musaca gratinata cu sos si cascaval

Pentru inceput, curatam ceapa, o taiem marunt si o calim cateva minute cu putina sare in 2-3 linguri

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g fasole verde congelata
  • usturoi
  • suc de lamaie
  • 100 g boabe de porumb
  • 1 rosie
  • 5 cartofi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • oregano
  • magheran

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocăniţă de pasăre cu legume