Fasolea si boabele de porumb se oparesc in apa clocotita si apoi se strecoara.
Din usturoi suc de lamaie si ulei de masline se face o maioneza peste care se pune fasolea si porumbul si se amesteca bine.
Cartofii se fierb cca.10 min. apoi se pun intr/un vas termorezistent uns cu ulei se condimenteaza si se dau la cuptor unde se tin pana se rumenesc.
Cartofii se pun intr/o farfurie, se adauga amestecul de fasole cu porumb si maioneza de usturoi si se orneaza cu rondele de rosii si patrunjel tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii