autor:

emadina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

legume asortate

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
250 g fasole verde congelata, usturoi, suc de lamaie, 100 g boabe de porumb, 1 rosie, 5 cartofi, ulei de masline, patrunjel, sare, oregano, magheran

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fasolea si boabele de porumb se oparesc in apa clocotita si apoi se strecoara.
Din usturoi suc de lamaie si ulei de masline se face o maioneza peste care se pune fasolea si porumbul si se amesteca bine.
Cartofii se fierb cca.10 min. apoi se pun intr/un vas termorezistent uns cu ulei se condimenteaza si se dau la cuptor unde se tin pana se rumenesc.
Cartofii se pun intr/o farfurie, se adauga amestecul de fasole cu porumb si maioneza de usturoi si se orneaza cu rondele de rosii si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "legume asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna

9 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancarica cu legume

Mancarica cu legume

Se spala bine toate legumele.Ceapa se toaca marunt,prazul se desface in 2 pt a putea fi spalat bine

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g fasole verde congelata
  • usturoi
  • suc de lamaie
  • 100 g boabe de porumb
  • 1 rosie
  • 5 cartofi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • oregano
  • magheran

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciorba de gulii umplute