autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume asortate cu smantana

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2010

Ingrediente
1 kg legume asortate(fasole verde, dovlecei, conopida, varza dulce, cartofi),, 1 pahar smantana,, 100 g unt,, sare,, 1 legatura patrunjel verde, , 1 lingurita faina.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Fasolea verde, dovleceii, conopida, varza dulce, cartofii, toate curatate si taiate bucati, se fierb in apa clocotita cu sare.
Se asaza legumele intrun vas pt cuptor, se toarna deasupra smantana amestecata cu o lingurita de faina si se dau la cuptor sa se rumeneasca. Se adauga unt si smantana in momentul cand se servesc, se presara cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume asortate cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vinete

Tocanita cu vinete

Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute ,dupa

26 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Urzici cu gris

Urzici cu gris

Urzicile curatate fir cu fir se spala in mai multe ape. Separat de pune un vas cu apa la foc. Cand

7 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Mie imi plac tare mult.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 04 martie 2010

    Multumesc asa este.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Buna si sanatoasa reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg legume asortate(fasole verde
  • dovlecei
  • conopida
  • varza dulce
  • cartofi),
  • 1 pahar smantana,
  • 100 g unt,
  • sare,
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita faina.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Mie imi plac tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida la cuptor